Magasinet M!

OnePlus er klar med opgraderet 5'er

OnePlus 5T

Blot fire måneder efter lanceringen af seneste flagskib, OnePlus 5, er der nyt fra det fremstormende smartphone mærke.

Det viste sig i en keynote, som OnePlus afholdte i New York tidligere på ugen. Her kunne den nye OnePlus 5T afsløres. Den nye OnePlus er et lille step up fra årets øvrige topmodel, men ikke en opgradering, der gør den anden 5'er til en ringere model - heldigvis.

Det nye i OnePlus 5T kommer visuelt mest til udtryk, gennem en hel ny 6" AMOLED skærm, der med 18:9 displayformat, ændrer en del på designet af telefonen. Skærmen benytter nemlig langt det meste af telefonens ramme, og præsenterer et endnu mere tight kant-til-kant design, end før.

Det betyder at fingertryksaflæseren er blevet flyttet til bagsiden, da der simpelthen ikke længere er plads på telefonens front. Selvom skærmen er vokset fra forgængerens 5.5" størrelse, er selve telefonen kun blevet 2 mm højere, mens bredden og tykkelsen i praksis holdes på samme størrelse.

Kameramodulerne er også blevet opgraderet, og så er der blevet plads til ansigtsgenkendelse, men ud over dette, byder OnePlus 5T, nogenlunde på samme features, som OnePlus 5 (Som du kan læse mere om her)

ANNONCE

OnePlus 5T har salgsstart den 21. november på OnePlus.net, eller - hvis du er til den fysiske handel, eksklusivt for Danmark, i 3 butikkerne. Prisen lyder på 4.299 i kontant pris ved 3, og på OnePlus.net starter den fra 3.799,- kroner.

Specifikationer

Model OnePlus 5T

Platform OxygenOS baseret på Android? Nougat 7.1.1

Skærm 6.01" AMOLED Skærm

Processor Qualcomm Snapdragon 835 Octa-core op til 2.45 GHz

Hukommelse 64GB eller 128GB

RAM 6GB eller 8GB

Netværk 4G

Hovedkamera 16MP + 20MP

Frontkamera 16MP

Fingeraftrykslæser Ja - Bag

Størrelse 156.1 mm x 75 mm 7.3 mm

Dual sim Ja - simkort 1: 4G simkort 2: 3G

Vægt 162g

Batteri 3.300 mAh

Hurtig opladning? Dash Charge - 1 hel dags strøm på ½ time

Ladestik USB-C

Simkort Nano

ANNONCE
OnePlus er klar med opgraderet 5'er
Del

Seneste nyt