Magasinet M!

OnePlus nye billige smartphone låner fra OnePlus 8

Pris og funktioner for OnePlus Nord

OnePlus er ude med en ny smartphone - og tilbage på en mission der minder om den oprindelige: Noget med at skabe den bedst mulige smartphone, til den lavest mulige pris. 

Denne gang er det mellemsegmentet i smartphonemarkedet der sigtes efter, et prisniveau der normalt balancerer mellem 3-4.000 kroner, og for OnePlus Nord, har man landet på en pris der er til at overskue: Den starter nemlig ved 3.299 kroner.

OnePlus har med den nye OnePlus Nord, forsøgt at ramme så mange tjekpunkter som muligt, i forhold til prisen. 

ANNONCE
OnePlus Nord - OnePlus nye billige smartphone låner fra OnePlus 8 OnePlus Nord

Det betyder at Nord leverer flagskibsfeatures som en hurtig 90 Hertz AMOLED skærm, 5G forbindelse, og en anseelig mængde RAM; enten 8 eller 12 GB. 

Man har også hentet flere af kameraelementerne fra storebror OnePlus 8 (Der udkom i foråret) Det er nemlig den samme 48 MP Sony-sensor, der er placeret som den primære linse. Foruden den, er smartphonen også udstyret med en 8 MP ultrawide, en makrolinse og en dybdesensor. 

Læs også: OnePlus lancerer konkurrent til AirPods Pro

Det gør det muligt for OnePlus Nord, at tilbyde den samme Nightscape nattetilstand, som har leveret flotte resultater i OnePlus 8. 

Frontkameraet er heller ikke blevet forbigået - og her kan man tage selfies fra en 32 MP kamera, og benytte den anden linse (8 MP) til ultra-wide selfies, hvor mere af det omkringliggende synsfelt skal med i fotoet.

Også batteriet nærmer sig noget, der minder om smartphone-tilstande, det 4115 mAh store bateri er udstyret med OnePlus Warp Charge 30T - der fylder 70% strøm på batteriet på en halv time. 

Ny super mellemklassechip gør det muligt

Alt dette kan lade sig gøre af flere grunde - blandt andet fordi OnePlus kan "stjæle" elementer og udviklingstimer fra den eksisterende OnePlus 8, men også - og i særdeleshed - fordi den bygger på mellemklassechippen fra Qualcomm, der hedder Snapdragon 765G. 

Snapdragon 765G er en nyligt lanceret chip - der planmæssigt også skal benyttes i den nye Google Pixel 5 flagskibstelefon. 
Den chip er væsentlig billigere end high-end chippen Snapdragon 865, men som trods en smule mindre power, byder på en række features, der ellers primært har været forbeholdt high-end smartphones: 5G, lynhurtig opladning og bedre AI. 

Den billigere chip er ikke nær så voldsom til multitasking, men hvis man i forvejen ikke er typen der presser sin smartphone til det yderste - ved for eksempel mobilgaming i højeste kvalitet og med et krav for top performance, så burde den være en yderst tilfredsstillende oplevelse.

OnePlus Nord lader ved første indtryk til at være en solid spiller, hvis man ønsker en billig smartphone med et godt kamera og mange quality of life features.

ANNONCE
OnePlus Nord

Pris og tilgængelighed: OnePlus Nord

OnePlus Nord sælges i Danmark fra den 4. august 2020, og kommer i farverne Blue Marble og Gray Onyx. 
Der er to modeller at vælge imellem:

8 GB RAM + 128 GB lager = 3.299 kroner
12 GB RAM + 256 GB lager = 3.899 kroner

Del

Seneste nyt