Magasinet M!

Opgrader dit køkken med Qookware: Hemmelige gaver og køkken must-haves til Black Week

Køkkengrej-kongerne bortgiver gaver for godt 100.000 kroner under Black Week!

Hemmelige gaver til Qookware-kunder

Hemmelige gaver hos Qookware ved køb af over 500 kroner afsløres dagligt i løbet af Black Week, så tune ind dagligt for at se, hvad dagens gave er løbende.

Vi snakker gaver for over 97.700 kr!

Mandag: Madpincet værdi 179 kr. - (Gave til de første 50 kunder med en kurv over 500 kroner)

Tirsdag: Olie sprayer værdi 199 kr - (Gave til de første 50 kunder med en kurv over 500 kroner)

Onsdag: Bagepensel værdi 149 kr - (Gave til de første 50 kunder med en kurv over 500 kroner)

Torsdag: Slibesten korn 2000/5000 vejl pris 449 kr - (Gave til de første 50 kunder med en kurv over 500 kroner)

Fredag: Rivejernssæt 2 stk. vejl pris 489 kr. - (Gave til de første 100 kunder med en kurv over 500 kroner)

ANNONCE

Black Friday-stormen er inden længe på vej til at skylle ind over danskerne, og det kan godt være svært at navigere rundt i de utal af gode tilbud, der suser om ørene på os.

Men vi må bare erkende, at Black Friday og generelt Black Week er en uge, hvor folk lige har stoppet lidt ekstra pengesedler i madrassen i løbet af året dedikeret til denne indkøbsuge.

Nogle mennesker har allerede målrettet sig, hvad de ønsker at få med hjem i indkøbskurven, mens andre lader sig forføre af et utal af nyhedsbreve og tilbud på tværs af SoMe og andre platforme.

Vi har i samarbejde med nordjyske Qookware gjort det lidt nemmere for dig, hvis du er ude efter opgraderinger til dit køkken-game.

Qookware er gået all-in på Black Week med rabat over hele linjen på mindst 20 procent - vi snakker uanset om du skulle mangle en ny kokkekniv på knivmagneten og endelig pensionere din sløve all-around-kniv fra supermarkedet, eller du står og leder efter en slibesten til at vedligeholde dit værktøj i køkkenet.

“Nok snak! Send mig direkte ind til alle de fede køkken-tilbud!” 

ANNONCE
Qookware Black Week - Opgrader dit køkken med Qookware: Hemmelige gaver og køkken must-haves til Black Week Qookware Black Week

Er tiden endelig inde til at få samlet de knive, du har manglet i årets løb, så er der hele 30 procent på samlesæt med eksempelvis deres førende kollektion Rose.

Som en ekstra krølle på det hele, så vil de i løbet af ugen sende en gave med til alle kunder, der køber for over 500 kroner i webshoppen - hvem elsker ikke gaver?

Et ekstra spændingselement i kampagnen er, at der hver dag i Black Week vil blive lanceret en ny hemmelig gave, som du får med i købet den pågældende dag. Vi vil dagligt afsløre gaverne og sørge for, at du er med i loopet!

Vi har plukket de fem skarpeste produkter, du skal holde øje med, når Black Week melder sin ankomst!

ANNONCE
Qookware kniv-startersæt - Opgrader dit køkken med Qookware: Hemmelige gaver og køkken must-haves til Black Week Qookware kniv-startersæt

Juveler på knivblokken: Rose Starter-sæt

Når det kommer til køkkenknive, så finder man ret hurtigt ud af, at det oftest er en 2-3 knive, man bruger allermest i ugens løb: En kokkekniv og en all-around kniv.

En god, solid kokkekniv, som kan klare alle tæsk i køkkenet og holder sig skarp længe, mens den lidt mindre og praktiske mellemstørrelseskniv kan klare de mindre opgaver og giver lidt mere finesse på resultaterne.

Sættet rummer begge knivsæg med VG10-styrke stål med 67-lags damasceret stål, som foruden et utroligt æstetisk udtryk også er holdbart og lever længere på skarpheden.

ANNONCE
Qookware Slibesten-sæt - Opgrader dit køkken med Qookware: Hemmelige gaver og køkken must-haves til Black Week Qookware Slibesten-sæt

Slibesten til vedligeholdelse

Mange danskere glemmer at vedligeholde deres knive, så man egentlig bare ‘glemmer’, at knivene kunne skære en tomat rent over i sin tid uden at splatte det ud på skærebrættet. Og det kræver faktisk minimal vedligeholdelse - med en slibesten kan man med få sving på blokken vække kniven til live igen.

Med sine små 500 korn i slibestenen kan den grove overflade ikke blot skærpe dine knive, men udrette skader og ujævnheder i dit knivsæg. Og den holder altså længe, inden du er nødsaget til at slibe igen!

ANNONCE
Qookware støbejernssæt - Opgrader dit køkken med Qookware: Hemmelige gaver og køkken must-haves til Black Week Qookware støbejernssæt

Støbejern til sæsonens simremad

Juletiden er ofte forbundet med hygge, men folk glemmer tit på den anden side af nytår, at januar og februar er lidt en sjæledræber på temperaturen og solskinstimerne. Så derfor er disse dage skræddersyet til slowfood og gryderetter.

Og med en lækker støbejernsgryde kan du braisere, langtidskoge og simre vintermåltider til store og små selskaber - og lave store portioner på én gang, så du har lidt til forrådskammeret hele vinteren!

ANNONCE
Qookware knivmagnet - Opgrader dit køkken med Qookware: Hemmelige gaver og køkken must-haves til Black Week Qookware knivmagnet

Knivmagnet i valnøddetræ

 Knivblokke og knivskuffer er praktiske måder at opbevare dine knive på - men det er også en skam, hvis du har et på visuelt imponerende sager i samlingen! Derfor går man aldrig galt i byen med en knivmagnet i træ - magneten i sig selv bliver en del af pynt i køkkenmiljøet og sørger for at fremhæve dine vigtigste og flotteste knive!

ANNONCE
Qookware Rose - komplet knivsæt - Opgrader dit køkken med Qookware: Hemmelige gaver og køkken must-haves til Black Week Qookware Rose - komplet knivsæt

Det ultimative knivsæt

 Hvis du er klar på at gå all-in, så træd ind af døren til Rose-universet på alle fronter. Her får du hele syv knive, som dækker alle de funktioner, du skulle få brug for i køkkenet - vi snakker en gyuto kokkekniv, nakiri kniv, santoku kniv, brødkniv, udbenerkniv, utility kniv og til sidst en urtekniv. Allesammen med VG10 67-lags damasceret stål og et pivlækkert skaft af mørk palisandertræ. På den måde bliver det legende let at lave mad i køkkenet, når du bare griber den rette kniv til det rette formål!

Klar til at tage dit køkken til det næste niveau? Skynd dig og få fat i Qookwares eksklusive Black Week-tilbud, før det er for sent: Udforsk Qookwares Black Week tilbud nu.

ANNONCE
Del

Seneste nyt