Magasinet M!

Opgrader stuen med et par fede drengerøvsplakater

Superhelte og mandehørm!

Der findes mange rigtig måder forskellige at indrette sin stue på.

Alt efter hvor du står i livet har du uden tvivl haft forskellige faser, hvor du enten skulle have Simpsons-plakater på væggene, Tuborg-plakater eller halvnøgne damer på hver plakat. Kært barn har mange variationer!

Men hvis man rigtig skal indrette sin stue efter mandehørmsprincippet, så skal man kigge over skulderen i udvalget af  Plakater fra Minida.dk.

Der er virkelig plakater for enhver smag, som går rent ind hos knejterne. Mens man måske er blevet lidt mere moden og ikke har den store mulighed for at hænge plakater af Cult-piger op på væggen længere - enten fordi man skal forsøge at være lidt mere voksen, eller også har du en kæreste, som lige kigger med over skulderen.

Det kan være svært at finde nogle muligheder, som kan please både manden og kvinden i forholdet, men Minida.dk giver alligevel et forsøg på bedste vis.

Deres udvalg kan blandt andet nævnes fede variationer af ikoniske filmkarakterer såsom The Joker, Blues Brothers eller måske en stakfuld plakater med moderne Simpsons-udtryk og klassiske filmreferencer. Der er lidt en form for ‘meme-effekt’ over nogle af dem, hvor man kan få lidt af den populære internetkultur fortolket ind i væggene, i form af plakater til stuen.

Der er en god blanding af alt fra pangfarvede superheltegøgl til lidt mere stilistiske superhelteelementer - så hos Minida burde det være muligt at finde en rigtig herrevenlig udsmykning til stuen.

Plakaterne hos Minida.dk har en lidt anderledes og personlig stil i forhold til at skabe nogle interessante udtryk og facetter i måden, hvorpå populærkultur kan komme til udtryk på. Hvem kan sige nej til et sort-hvid-billede med et minimalistisk Homer Simpson-udtryk til at hænge over pladeafspilleren eller måske en pitbull med en cigar i kæften til hylderne med dine film?

Tjek hele udvalget ud på https://minida.dk/kategori/plakater-til-stuen/.

ANNONCE
Del

Seneste nyt