Underholdning
Opskriften på bacon-drømmekage
En kage med bacon? Det må da være enhver fyrs drøm. Så her er opskriften
Opskrift til 24 personer
500 g. mel
100 g. smør
500 g. sukker
8 æg
4 dl. mælk
6 tsk. bagepulver
4 tsk. vanillesukker
Glasur:
60 g. smør
500 g. brun farin
1 dl. mælk
1600 g. rå bacon, ristet og knust (i morter, f.eks.)
Æg og sukker piskes sammen, mel, bagepulver og vaniljesukker drysses i. Smørret smeltes og hældes i sammen med mælken. Den skal have ca. 20 minutter i en 200 grader alm. ovn.
Ingredienserne til glasuren blandes sammen i en gryde. Det skal op at koge ganske kort.
Når kagen har fået 20 minutter, skal glasuren på og derefter have fem-seks minutter mere. Det skal boble en anelse. Tag ud, køl af og servér. Kan med fordel spises med en kold cola til.
Vores team kan have anvendt AI til at assistere i skabelsen af dette indhold, som er gennemgået af redaktørerne.
Læs også: