Magasinet M!

Opvarmningen er begyndt: Se traileren til EM-triumfen 'Sommeren 92'

Så er traileren til filmen 'Sommeren 92' endelige klar. Filmen sætter fokus på fodboldlandsholdets utrolige vej mod guldmedaljerne ved EM i 1992.

Opvarmningen er begyndt: Se traileren til EM-triumfen 'Sommeren 92'

Enhver dansk roligan og fodboldfan har ventet på det et stykke tid nu; traileren til Kasper Barfoeds kommende film Sommeren 92. Filmen, der skildrer det undertippede, danske fodboldlandsholds forunderlige vej mod guldmedaljerne ved EM i Sverige i 1992.

Feel good-filmen får premiere i de danske biografer den 27. august i år og har blandt andet Ulrich Thomsen med i rollen som den gæve og hårdtfightende fynbo og landstræner Richard 'Ricardo' Møller Nielsen. Så er der den unge, men efterhånden erfarne filmstjerne, Mikkel Boe Følsgaard, som spiller finalehelten Kim Vilfort, ligesom Cyron Melville (kendt fra filmene Råzone og En Kongelig Affære) også er på rollelisten. Han spiller ingen ringere end Michael Laudrup - stjernen der droppede 'Ricardos' EM-hold. 

Ved første kig kan filmen ligne en parodi på landsholdet, idet skøre parykker, skæve overskæg og strammer træningsdragter får skuespillerne til at ligne fastelavnsfigurer.

I kan jo selv bedømme, hvad I synes.

Se trailerne lige her:

ANNONCE
Del

Seneste nyt

ANNONCE