Magasinet M!

Overbevisende fanteori om Infinity War: Doctor Strange har fanget Thanos i et timeloop

Ligesom med kære Dormammu!

Internettet prøver febrilsk at gætte, hvad vi kan forvente af Avengers 4 og Captain Marvel til næste år - og det har resulteret i mange sjove, interessante, mærkelige fanteorier.

Men denne virker egentlig ganske lovende!

Den baseres på, at vi forsøger at finde løsningen på, hvordan Doctor Stranges masterplan udformer sig.

Og teorien baseres på Doctor Stranges møde med Dormammu i filmen, Doctor Strange - her fanger han nemlig Dormammu i et timeloop, hvor han, trods utallige aflivninger, bliver ved med at vende tilbage til samme udgangspunkt.

Og derfor måtte Dormammu til sidst give op, så de ikke skulle være fanget i loopet til al evighed.

Det mener en fan, at vi kan forvente til Avengers 4:

"Vi så i Doctor Strange, at han kan lave en besværgelse på Time Stone, som gør, at den former en evigheds-timeloop - den er repræsenteret af en grøn ring, som roterer omkring hans ventre håndled. Uanset hvad der sker, vil den altid genstarte til det tidspunkt, hvor besværgelsen blev lavet. Det hænger desuden sammen med hans kommentar til Ebony Maw, hvor han siger, at den simple besværgelse, som han har lagt på sin Time Stone, vil fortsætte med at virke, selv hvis Doctor Strange dræbes."

Så langt, så godt.

"Så Strange skal finde en både at binde Thanos til en timeloop-besværgelse, uden at han får det at vide - og for at det skal kunne lykkes, så kræver det, at Thanos har den famøse Time Stone. Det hænger sammen med, at Strange forbliver ude af kampen mod Thanos, da han ved, at Thanos vil vinde. Vi kan måske endda forvente, at Strange manipulerede kampen ved at åbne de forskellige portale til at 'hjælpe' sine venner - så Thanos ikke får mistanke om Stranges planer."

Okay, du har min opmærksomhed!

"Han har brug for en overbevisende situation, hvor han kan give sin Time Stone til Thanos, uden at det virker mistænkeligt. Han får det til at virke som om, at han bytter den for Tony Starks liv - men det er blot et skalkeskjul. Når Strange overleverer sin Time Stone, så har Strange allerede lavet den famøse besværgelse."

Okay okay, men hvordan skulle man kunne forvente det så?

"I hele sekvensen med Thanos-kampen ser vi alle karakterer i deres fulde figur - bortset fra Doctor Strange. Vi ser hans ansigt, torso og højre arm, men ikke den venstre. Måske gemmer han den under sin kappe (nej, ikke hånd-billard), og gemmer på en timeloop-besværgelse."

Og det vil sige?

"Når Thanos rejser mod jorden, er besværgelsen aktiv og vil på et tidspunkt i fremtiden genstarte til det punkt, hvor Strange laver besværgelsen på Titan. Og derfor siger Strange "Endgame" under kampen - da det netop ER endgame. Men bare ikke i øjeblikket, men i stedet på et senere, alternativt tidspunkt."

Mind - blown.

"Her kommer Ant-Man og Quantum Realm i spil, da de har fundet ud af, at man kan manipulere med tid og rum til at rejse gennem vortexer. Det kan være farligt og ødelægge tidslinjen, men vi ved, at Time Stone ikke kan bevæge sig gennem tid og rum og derved kan genetablere til reset-punktet."

Nemt. Så det eneste Avengers-gruppen skal, er at rejse tilbage i tiden (Derfor vi har set set-photos med Thor med langt hår?), indsamle stenene og lave deres egen Infinity Guantlet, som måske Captain Marvel kan nedlægge Thanos med?

Troværdigt!

 
ANNONCE
Overbevisende fanteori om Infinity War: Doctor Strange har fanget Thanos i et timeloop
Del

Seneste nyt

Annonce