Magasinet M!

Overlegent orientalsk

Er du blevet en smule træt af de vestlige model-rør, så er det måske på tide, at du kigger lidt mod øst...

Overlegent orientalsk

Af: Peter Frøkjær


Asien byder nemlig på masser af frækkerter. Kina, Thailand, Indonesien, Phillipinerne, Vietnam og især Korea og Japan har et udvalg af damer, der kan få hjertet til at sige ?dunk-dunk? med ekstra decibel. Der er tusindvis, der venter på at blive opdaget, men allerede her er et lille udvalg af piger, der har gjort sig positivt bemærket.

Koda Kumi
Med sine 23 år og halvanden meters højde, er denne lille sangsild fra Japan lige til at spise. Hun er begyndt at få global anerkendelse for sin musik, og det er forståeligt, for når hun svinger sine fine 150 cm rundt på scenen, så det smelter vores hjerter.

Natt Chanapa
Thailand blev for to år siden ramt af en sexvideo med den lille killing, Natt Chanapa. Hun havde tidligere været kendt som ?rigtig? skuespiller, men hendes popularitet røg først til vejrs da hun begyndte at vise lidt hud.

Kelly Hu
Supersprøde Kelly er produktet når man smider lidt engelsk, meget hawaiiansk og en anelse kinesisk afstamning i en gryde og rører sammen. Hun er blevet 38 år, men den lækre asiatiske hud hænger stadig perfekt på kroppen, når hun viser sig frem i film som X2, Cradle 2 the Grave og The Scorpion King.

Natascha Yi
Den 27-årige amerikaner med koreanske rødder, kombinerer alt det gode fra det asiatiske kontinent. Hun har det frække glimt i de mandelformede øjne, samtidig med at hun er udstyret med et par fyldige wasabinødder. Hun er efterhånden blevet en fast del af Playboy-universet, men første gang hun skulle have taget billeder til bladet, vidste hun faktisk ikke, at det var nøgne piger de gjorde i. Vi kan godt li? naive piger.

Ziyi Zhang
Ziyi Zhang vejer ikke mere end en sæk kartofler (hvis en sæk kartofler vejer 46 kg), og så er hun blevet en megastjerne i hjemlandet Kina ved at medvirke i film som Hero, Tiger på Spring, Drage i Skjul og senest Mit liv som Geisha. Den 27-årige kinesiske hottie er selve indbegrebet af asiatisk uskyldighed og hårdtslående badass heltinde. Du ønsker ikke at møde hende i en mørk gyde, for hun kan faktisk få din højre tommelfinger til at røre højre albue. Og det er hammerfrækt.

Se et mini-galleri med overlegent lækre orientalske frækkerter her

ANNONCE
Del

Seneste nyt