Magasinet M!

Overset af de fleste og værdsat af de få - Christian Graus sælger sin Fiat Panda 4x4

En overset perle på markedet?

Skal du have en bil udover det sædvanlige?

Christian Grau er en dansk livsstilsekspert, forfatter og TV-personlighed, der især er kendt for sin ekspertise inden for biler og livsstil. Han har opnået popularitet gennem forskellige TV-programmer, hvor han ofte deler sin viden om luksusbiler, design, mode og kulturelle tendenser.

Lad os bare sige det sådan - når han snakker om biler, så lytter vi.

Og nu har han en lidt særlig størrelse til salg på markedet, hvor han i en kærlighedserklæring til de oversete helte på markedet, vil han dig til at finde kærligheden til en overset frækkert.

Fiat Panda'en.

Og med de helt rigtige gloser kan han næsten få os til at se os selv køre rundt i denne lille sag på den italienske riviera med en flaske Barolo på bagsædet.

Og hey - du får også en flaske Barolo med i købet, hvis du tager Panda'en på næste eventyr. 

Sådan lyder hans opslag på Facebook Marketplace:

Overset af de fleste og værdsat af de få, der registrerer den øgede frihøjde og de rustikke vinylskærme, som afslører at denne Panda ikke er som de andre. Uovervindelig i terrænet og samtidig pålidelig og økonomisk lille bil. Kørt upåklageligt og helt uden nedbrud eller drillerier for mig i to år. Samtidig løbende forbedret med nye hjullejer, nyt baghjulsophæng og ny udstødning. En del penge givet godt ud, så du nu kan nyde godt af denne italienske perle, forklædt som hjemmehjælper for det utrænede øje. Folk med god stil og hang til Italien vil forstå. Dansk fra ny og en af blot tre tilsvarende jeg kender til i dk. Kørt 162.000 km, udbydes aldeles nysynet til 65.000kr. Vinterdæk, tagbøjler og en flaske Barolo medfølger.

59.000 - så er det din. 

ANNONCE
Del

Seneste nyt