Magasinet M!

Overvejer du at starte til en ny sport?

Ønsker du dig, at der sker noget nyt? Har Corona efterhånden gjort dig utålmodig og rastløs? Du er ikke den eneste. 

Mange føler et behov for, at der skal ske noget. Vi sidder meget stille foran vores computerskærme, og alle vores fritidsinteresser holder lukket. Men har alt dette sat gang i en tanke i dig, der siger: “nu er det nu, jeg vil starte på en sport”? Så kommer der her nogle ideer til, hvilke sportsgrene, du kan prøve af.

Holdsport eller ej?

Der findes et væld af forskellige sportsgrene, man kan dyrke. Og der er flere, end man skulle tro. Mon der kunne være noget derude, der passede til lige præcis dig?

Når du skal finde ud af, hvilken sport, du kunne tænke dig at dykke ned i, så skal du først starte med at finde ud af, om du er til holdsport, eller om du foretrækker at træne solo. Holdsport er fedt for dig, der gerne vil gribe chancen for at få skabt et fællesskab omkring din sport. Holdsport er en god måde at få sig nogle nye venskaber på. Hvis du elsker teamwork og rigtig gerne vil være samlet om et fælles formål i din sport, så er holdsport det, du skal gå efter. 

Der findes mange forskellige slags holdsport. Fodbold, håndbold, ultimate freesbee. Listen er lang, og det er bare om at komme i gang med at lede.

Vil du hellere køre solo?

Der findes i den grad også en masse sjove sportsgrene, hvor du ikke behøver at spille på et hold. Det kunne være padel tennis, hvor du får lov til at svinge dit padel bat og vise, hvem der bestemmer.
Det er helt okay at prøve tingene af, inden du beslutter dig. Det vigtigste er, at du har det sjovt og får dig noget aktivitet. 

ANNONCE
Del

Seneste nyt

ANNONCE