Magasinet M!

Påskebolleri: Her er de bedste tricks til at bolle som kaniner hele ugen

Gæk-gæk-gæk - hvem skal have pik?

Påskeferien er over os, og hvis du er så heldig at have ferie hele ugen - så er det måske en god idé at gå i haven, nyde påskefrokoster med familien og bolle som en gal med med din partner. 

Ferietid skal jo bruges fornuftigt!

Og vi har fundet nogle af de skarpeste bud på sexlegetøj, der kan optimere dit påskebolleri med dig selv eller din partner - der er noget for enhver smag.

Det handler ofte bare om en lille gimmick, som kan pifte samlejet op på den ene eller den anden måde - om det er et lille orgasme-trick eller noget nyt legetøj.

Der skal meget lidt til for at pifte stemningen op og garantere en god måde at pleje dine påskefrokost-tømmermænd under dynerne.

Tjek dem ud herunder!

Orgasmeæg vinder over chokoladepåskeæg

Skal din partner forkæles med et påskeæg, så drop chokoladen - køb et vibratoræg, som sender din partner i orgasmehimlen med en fjernbetjening, som du selv kan styre!

Påskeægget til den vildeste håndtrold

Optimer selvforkælelsen i påsken med det populære æg fra Tenga, som gør din hyggestund på solofronten til en oplevelse udover det sædvanlige!

Forvandl din partner til en anal-påskehare

Er du klar til lidt bagdørsballade? Så forvandl din partner til en fræk påskehare med en buttplug, der har en fræk lille hale monteret på!

ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce