Magasinet M!

Pacific Rim får prequel-serie: en ny fortælling om Kaiju og Jaegers

Klar til titanernes kamp igen?

Den episke kamp mellem gigantiske robotter og endnu større monstre vender tilbage til skærmen, da Legendary Entertainment har annonceret en prequel-serie til deres populære Pacific Rim-franchise. Serien vil dykke ned i de oprindelige begivenheder, der førte til opdagelsen af den interdimensionelle rift på bunden af Stillehavet, hvorfra de frygtindgydende Kaiju begyndte at strømme ind i vores verden.

Den kommende serie vil blive udviklet under ledelse af Eric Heisserer, der allerede har skabt sig et navn i både film- og tv-verdenen med kritikerroste projekter som Arrival og Netflix-hittet Bird Box. Heisserer og hans produktionsselskab Chronology, som han grundlagde sammen med Carmen Lewis, har indgået en førsteprioritetsaftale med Legendary Entertainment, og deres første projekt bliver denne spændende nye tilføjelse til Pacific Rim-universet.

Jason Clodfelter, præsident for Legendary Television, udtrykker stor begejstring for samarbejdet via Variety:

"Eric er en multitalentet, produktiv skaber, hvis succeser både kritisk og kommercielt taler for sig selv. Vi er begejstrede for at starte vores partnerskab med Eric, Chronology og Carmen med en ny tilføjelse til det episke, globalt populære Pacific Rim-univers."

Den første Pacific Rim-film fra 2013, instrueret af Guillermo del Toro, blev en global succes med en indtjening på over 400 millioner dollars på verdensplan. Filmen introducerede publikum til en verden, hvor menneskeheden havde bygget gigantiske kampmaskiner, kaldet Jaegers, for at bekæmpe de monstrøse Kaiju, der truer med at udslette civilisationen. 

Efterfølgeren, Pacific Rim Uprising fra 2018, fortsatte historien med en ny generation af Jaeger-piloter, der stod over for en endnu større trussel, da Kaiju vendte tilbage med fornyet styrke. Selvom den ikke nåede samme højder som den første film, holdt den stadig fast i franchisens kerneelementer: store kampe, storhedsvanvid og et gennemgående fokus på samarbejde og menneskelig viljestyrke.

Franchisen blev yderligere udvidet med anime-serien Pacific Rim: The Black, som blev sendt på Netflix fra 2021 til 2022. Serien fulgte to søskende, der i deres forsøg på at finde deres forældre, måtte navigere gennem en post-apokalyptisk verden fyldt med både Kaiju og forladte Jaegers. Denne serie tilføjede nye lag til universet, mens den fastholdt den actionfyldte og emotionelle kerne, som fans havde lært at elske.

Med Heisserer ved roret er forventningerne høje til den kommende prequel-serie. Serien lover at dykke dybere ned i mytologien bag Kaiju-truslen og oprindelsen af Jaeger-programmet. Hvorfor opstod riftet i Stillehavet? Hvordan reagerede verden på de første Kaiju-angreb? Og hvilke tidlige kampe formede den teknologi og de strategier, som senere ville blive brugt til at redde menneskeheden?

Selvom der endnu ikke er afsløret mange detaljer, forventes serien at bringe nye perspektiver og karakterer ind i Pacific Rim-universet, samtidig med at den opretholder den høje oktan-action og de spektakulære kampe, som fans har forbundet med franchisen.

Vi holder jer opdateret, når der er nyt i sagen!

ANNONCE
Del

Seneste nyt