Magasinet M!

Pærefekte Kroppe

Jeg er meget, meget flov.

Jeg er ikke bare flov, jeg skammer mig faktisk afsindigt. Det er jeg ikke for stolt til at indrømme.
Pærefekte Kroppe
Tænk at være så selvtilfreds, overlegen og nedladende, at man griner på andres bekostning, af andres glade, frie livsudfoldelse og fysiske udseende. Man skal da være overfladisk, ondskabsfuld og led i en ganske særlig grad for at få sit komiske kick ud af en gruppe menneskers vægtproblemer på den måde! Især når man ved Krishna ikke selv ligefrem er en uovertruffen skønhed at beskue.

Men der er altså tilsyneladende bare noget dybt og primitivt lattervækkende ved en klub for meget, meget overvægtige amerikanere, der mødes, tager på udflugter og danner socialt fællesskab udelukkende med deres imponerende livvidde og stolthed derover som samlende punkt.

Og her er den så, en hjemmeside med et stort, varmt, smørindsmurt hjerte, som jeg er ussel nok til at grine af:

http://www.pearfect.com/welcome.htm

Hvis man er lige så ussel som mig, kan man tjekke deres fotogalleri med et hav af billeder og kunstværker til ekstremvægtiges forskønnelse. Hvis man ejer anstændighed, kan man reflektere over, hvor smukt den menneskelige krops forskellighed og rigdom kan komme til udtryk. Og for mit vedkommende kan jeg skamme mig og lave jokes, som f.eks., at hvis man virkelig "bliver hvad man spiser", bør pærens positive rolle i kostpyramiden nok tages op til overvejelse.

Endnu engang: Undskyld.
ANNONCE
Del

Seneste nyt