Magasinet M!

Par holdt indendørs i en uge grundet aggressive måger

Kender du en, der er bange for måger eller fugle i det hele taget?

Et ældre ægtepar fra Lancashire har fortalt om de seneste seks dage, hvor de blev holdt fanget i deres eget hus grundet aggressive måger udenfor. De turde simpelthen ikke gå ud, og måtte derfor tilkalde hjælp. Der blev din værste frygt om aggressive fugle lige til virkelighed - en levende gyser. 

De to måger, som holdte ægteparret indendøres, holdte til i tagrenden lige foran hoveddøren, og det var derfor umuligt for dem at forlade huset uden at blive overfaldet. I tagrenden fandt man senere en lille unge, hvilket kan forklare mågernes aggressive adfærd.

77-årige Roy endte faktisk på hospitalet efter en af mågerne nappede ham så hårdt i baghovedet, at han begyndte at bløde. Han siger:

"Jeg har ikke kunnet gå ud af min hoveddør i seks dage. Hvis jeg prøvede, jamen så var de to måger der med det samme. Jeg havde ikke en chance, det er faktisk virkelig skræmmende. Jeg tør slet ikke tænke på, hvor slemt det havde været, hvis mågen havde ramt mig foran i hovedet".

Efter en tur på hospitalet, fik Roy fat i Wyre Council, hvor han fortalte om problemet. Her fik han blot af vide at mågerne var fredet, når de havde reder. I ren desperation ringede han til RSPCA og RSPB og den lokale radiostation, men det synes ikke at virke. Roy har udtalt om hele situationen, at han er forarget over, at dyrene blev prioriteret højere end deres frygt.

Til sidst fik BBC Radio Lancashire sat et "telt" op foran ægteparrets hoveddør, så de kunne komme ud, uden at blive angrebet af de to måger. Hvilket jo er en god ting..

Næste gang du ser en måge, eller en hvilken som helst anden fugl, så sørg for at der ikke er unger i nærheden. Man kan ende på hospitalet... 

ANNONCE
Par holdt indendørs i en uge grundet aggressive måger
Del

Seneste nyt