Magasinet M!

Par som drikker sammen, har det bedre sammen

Vi snakker ikke alkoholikere!

Når man indleder en undersøgelse, som kan sige det, som overskriften lyder på, så dukker der mange spørgsmål op.

Hvor meget skal der drikkes? Hvad skal der drikkes? Hvornår skal der drikkes?

Heldigvis forsøger undersøgelsen at udlede det bedst muligt, så du kan finde ud af, om du skal knappe rødvinen op tidligt i dag.

Studiet er udgivet i The Journals of Gerontology, og har fundet en sammenhæng mellem mønstre i alkoholvaner og ægteskabelige aktiviteter. Oftest hos ældre par.

Par som drikker sammen har en mindsket negativ kvalitetsfaktor i parforholdet over tiden og disse links blev fundet i højere grad i forbindelse med kvinderne (Læs: kvinderne kunne holde mændene bedre ud, hvis de fik en lille skarp!)

Basalt set siger undersøgelsen, at hvis mand og kvinde drikker i moderate mængder i fællesskab, så er de begge glade. Hvis kun kvinden drikker, så er hun mindre glad og vice versa. 

undersøgelsen understreger, at der selvfølgelig er visse retningslinjer, der stadig bør overholdes - mængden bør passe til tidspunkt og alt det der. 

Bundlinjen viser, at en enkelt drink sammen er bedre, end hvis I begge går helt i hegnet.

Studiet blev baseret på 4864 forskellige deltagere, som alle havde været gift i et gennemsnit af 33 år. 

"Vi forsøger ikke at sige, at folk i et forhold skal begynde at ændre på måden, de drikker. Det handler mere om, at kærestepar og ægtefolk har et bedre parforhold, hvis de bruger 'afstresningstid' sammen."

Og her er en kold fyraftensøl perfekt.

Studiet viser ikke, at man skal drikke mere, blot at par, som nyder et glas SAMMEN, har bedre samvær i følge undersøgelsen.

Problemdrikkere og alkoholikere er en helt anden kaliber.

Så!

Alt i alt - nap et enkelt glas rødvin med fruen i aften!

ANNONCE
Par som drikker sammen, har det bedre sammen
ANNONCE
Del

Seneste nyt