M!

Paradis af pomfritter: Sådan her kommer fremtidens McDonald's til at se ud

En ny McDonald's sætter nu standarden for, hvordan alverdens 'gyldne måge'-restauranter kan komme til at se ud. Og du vil elske de nye tiltag.

De fleste af os propper allerede en cheeseburger, en omgang fritter og nogle nuggets ned i gabet efter endnu en hård dag på job. Eller efter byturen.

Men nu er der udsigt til endnu en undskyldning for at lægge smutvejen forbi 'Den gyldne måge'. En ny McDonald's-biks, der åbner i staten Missouri i USA til juli, er nemlig klar med en række nye tiltag, der vil få dig til at savle endnu mere ned i den cheeseburger, du måske allerede sidder og smovser.

De vil lave 'fremtidens McDonald's', som ejeren Chris Habiger kalder det, ifølge Buzzfeed. Og på den McDonald's vil det for første gang i kædens 61 år lange historie være muligt at sammensætte sin helt egen burger. Ja, en ganske unik burger kommer på menuen. Nemlig den, du selv vælger ingredienserne til - altså, en burger, der måske aldrig er set eller smagt før.

Paradis af pomfritter: Sådan her kommer fremtidens McDonald's til at se ud

Ud over at lave sin egen burger bliver det også muligt at få 'all you can eat'-pomfritter. Jeps. Du hørte rigtigt: Æd pomfritter, til du brækker dig, hvis du har lyst til det. Og betal ikke mere af den grund.

Derudover vil den nye McDonald's byde på et festrum. Så kan gutterne og veninderne fyre den af, mens de fylder fjæset med alle de nye tiltag eller de gode, gamle klassikere. Så bliver det ikke meget bedre.

I videoen øverst i artiklen kan du høre, hvad der ellers er af planer for fremtidens McDonald's, som jo snart er nutidens.

Del