Magasinet M!

Paradise Hotel er klar med comeback til 4 gamle deltagere

Her er de fire første deltagere der tjekker ind på hotellet - igen.

Efteråret byder på et comeback til det klassiske Paradise Hotel-koncept, komplet med drama, intriger og et nyt hold er personlighed der kommer for at 'spille spillet'. 

Men det er ikke kun nye deltagere, afslører Viaplay i en pressemeddelelse, hvor de annoncerer returen til fire tidligere deltagere - såkaldte Paradise Hotel Legender.

Når værtsparret Rikke Gøransson og Olivia Salo byder velkommen til hotellet i det mexicanske, bliver det sammen med Sille, Anne Plejdrup, Patrick Holsøe og Sarah Dohn. 

Hver især har deres eget fokus på at vinde den præmiepulje, som de blev "snydt" for, i tidligere sæsoner af realityserien. 

ANNONCE
Sille Nimholm - Foto: Viaplay/Janus Nielsen - Paradise Hotel er klar med comeback til 4 gamle deltagere Sille Nimholm - Foto: Viaplay/Janus Nielsen

Sille er tilbage med et klart mål for øje. "Sidst tabte jeg både pengene og kærligheden. Nu er jeg her kun for guldet," udtaler hun med beslutsomhed. 

Sarah Dohn - Foto: Viaplay/Janus Nielsen - Paradise Hotel er klar med comeback til 4 gamle deltagere Sarah Dohn - Foto: Viaplay/Janus Nielsen

Sarah deler lignende følelser og uddyber, "Sidst jeg var på Paradise, vandt jeg, men jeg fik ikke lov til at smide kuglen. Jeg vil gerne have den fulde oplevelse."

ANNONCE
Anne Plejdrup - Foto: Viaplay/Janus Nielsen - Paradise Hotel er klar med comeback til 4 gamle deltagere Anne Plejdrup - Foto: Viaplay/Janus Nielsen

Anne Plejdrup, der er kendt fra tidligere sæsoner, gør comeback for tredje gang. Hendes tidligere ophold på hotellet har budt på både sejre og skuffelser, men denne gang er hun klar til at tage både titlen og pengepræmien med hjem. "Tredje gang, det er lykkens gang," siger hun med et smil.

ANNONCE
Patrick Holsøe - Foto: Viaplay/Janus Nielsen - Paradise Hotel er klar med comeback til 4 gamle deltagere Patrick Holsøe - Foto: Viaplay/Janus Nielsen

Patrick Holsøe, den sidste af de fire "legender", er også klar til et nyt kapitel i Paradise Hotel. Han har brugt tiden på at justere sin taktik og kommer tilbage med fornyet energi. "Jeg er mere moden nu. Patrick 2.0! Sidst var det en badeferie, men nu tager jeg det alvorligt," proklamerer han.

ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce