Magasinet M!

Paradise Hotel i comeback: Det originale realitykoncept vender tilbage

'Paradise' er ude - 'Paradise Hotel' er tilbage - med Rikke Gøransson som vært

Måske husker du, at Viaplay for godt et halvandet års tid siden meldte ud, at tiden var ovre for 'Paradise Hotel', med introduktionen af det nyopfundne 'Paradise'? 

Hvis du var ked af farvellet til det gamle reality-program, er der nu godt nyt. Viaplay har valgt at skrinlægge Paradise-planerne, til fordel for et comeback til gode gamle Paradise Hotel. 

Med en pressemeddelelse og en annonceringstrailer, er Paradise Hotel tilbage på programmet fra 31. oktober 2023, tilgængeligt både på streamingtjenesten Viaplay og på TV3. Årets værtspar er de etablerede værter Rikke Gøransson og Olivia Salo.

ANNONCE

Der er mange ting, man kan ændre på, men ikke... Paradise Hotel
Efter en sæson, der ikke levede op til seernes forventninger, har producenterne taget kritikken til sig og bringer tilbage, hvad seerne elsker mest ved showet. Kenneth Kristensen, programdirektør hos Viaplay, indrømmer: "Vi forsøgte noget nyt og tog en chance med Paradise, og vi dummede os. Der er mange ting, man kan ændre på, men helt tydeligt ikke et format som Paradise Hotel."

Større personligheder, mere drama
Den kommende sæson lover at byde på store personligheder og en bred vifte af twists, fest, flirt, kys, følelser og parceremonier. "Vi er enormt heldige og taknemmelige for, at vi har så dedikeret en seer- og fanbase," udtaler Kenneth Kristensen.

Overlevelse på spil
Gæsterne i sæson 19 vil være fulde af overraskelser, og de vil kæmpe med næb og kløer for at sikre deres plads – eller rettere deres "stol" i spillet. En stol på Paradise Hotel er lig med overlevelse, og der vil for alvor blive kæmpet om dem i den kommende sæson.

En halv million kroner og æren på spil
For dem, der klarer sig gennem alle udfordringerne og når hele vejen til finalen, venter der ikke kun en præmie på en halv million kroner men også den ultimative ære af at være en Paradise Hotel-legende.

Uforglemmelig sæson i vente
Med eksplosivt drama, svigt, chok, manipulation, taktik, venskab, fjendskab og kærlighed på dagsordenen, er denne sæson af Paradise Hotel bestemt en, du ikke vil gå glip af.

Paradise Hotel har premiere den 31. oktober på Viaplay og TV3. Sæt kryds i kalenderen og forbered dig på en uforglemmelig oplevelse!

ANNONCE
Del

Seneste nyt