Magasinet M!

Paradisets eksotiske frugt.

50% thai, 50% dansk. 100 % babe.

Paradisets eksotiske frugt.
Paradisets eksotiske frugt.
Paradisets eksotiske frugt.
Paradisets eksotiske frugt.

Har du fortrudt din deltagelse?

Jeg synes ikke, man skal fortyde noget, man har lavet, men i stedet se det, som at man er blevet en erfaring rigere. Når det er sagt, er jeg da lidt træt af at blive udstillet på den måde, som jeg bliver i Paradise Hotel.

Så vi ser dig ikke i mere realtity-tv?

Ikke umiddelbart, men man skal aldrig sige aldrig. Hvis jeg får et tilbud om at komme med i Robinson-ekpeditionen, kunne jeg da godt tænke mig det.

 

Lad os krydse fingre for at det sker. For så får vi en sparsomt klædt Kanika at se igen. Jo tak.

ANNONCE
Paradisets eksotiske frugt.

Det skal vi nok huske. Var der nogen speciel grund til, at du meldte dig til Paradise Hotel?

Jeg synes det handler om at få en masse spændende og sjove oplevelser, mens man er ung. Og så havde jeg i den grad brug for at komme lidt væk fra Faaborg. Men jeg meldte mig altså ikke til Paradise Hotel for at få en Amalie-karriere i reality-verdenen. Det er også en af grundene til, at jeg ikke rigtig gider bartender-jobs i forbindelse med Paradise Hotel.

Det vil sige, du ikke udgiver en cd?

Ha ha, nej bare rolig. Jeg kan overhovedet ikke synge.

Tjoh, det har ikke rigtig stoppet andre Paradise Hotel-deltagere - Ingen nævnt, ingen glemt. Hvordan har du det så med at have været bundløs foran hele Danmark?

Altså, jeg ved min farmor ser det. Og hende har jeg ikke hørt fra siden Paradise Hotel startede. Mine forældre synes dog, det er meget sjovt, selvom min far var imod det i starten. Men generelt er folk faktisk positivt stemte og ikke så dømmende, som man kunne frygte.

 

ANNONCE
Paradisets eksotiske frugt.

Bonusinfo:

Yndlingsdrik:   Shots!!!

Alder:               18 år

Kommer fra:     Faaborg

Kæreste:           Ja (desværre)

Kanikas eksotiske ydre skyldes en dansk far og en thailandsk mor.

Paradisets eksotiske frugt.
Kanika Koch

Hej Kanika, velkommen hjem fra Paradise Hotel. Og fedt du var klar på at få taget billeder til mmm.dk. Kan forestille mig, at det har været en lækker tur omringet af så mange nydelige mennesker. Det leder mig hen på mit første spørgsmål: Hvordan ser din drømmefyr ud?

Hmm, en fyrs udseende betyder egentligt ikke så meget. Det vigtigste er, at han har en fed personlighed, er ambitiøs og måske vigtigst af alt, sjov. Det betyder meget for mig, at han har masser humor.

Bare så du ved, så er vi skide sjove på M!-redaktionen. Hvordan scorer en fyr dig så i byen?

Jamen, han skal bare være sig selv. Jeg ved godt, det lyder som en kliché, men det er altså rigtigt. Han skal ikke til at købe drinks til mig for så føler jeg mig bare tvunget til at snakke med ham, selvom jeg ikke har lyst. Og så skal han være indstillet på, at jeg tager pis på ham. Og han skal kunne tage det. Men - den går altså ikke begge veje, haha.

(Fortsættes på næste billede...)

ANNONCE
Del

Seneste nyt