Magasinet M!

Paramount er gået all-in på kampsportsfilm - tjek den første trailer til Kung Fu Games

Skal Kung Fu tilbage i biografen?

Paramount Pictures har i denne måned spyttet et utal af trailers ud til forskellige film, hvor det primære omdrejningspunkt er kampsport.

For nyligt fik vi traileren til Art og Eight Limbs, der omhandlede en CIA-analytiker, som skal infiltrere en terror-forbryder i en MMA-turnering - og så fik vi første trailer til The Lockdown, der følger et søskendepar, der er er blevet snydt til at blive indsatte i et af verdens mest farlige fængsler for at medvirke i en ulovlig MMA-turnering.

Og nu er tiden kommet til at se første trailer til Kung Fu Games!

Måske Paramount har spottet en stigende interesse i kampsport og Kung Fu - eller måske fået AI til at dyrke en ny trend og se, om de kan lokke flere med over i deres film-lejr?

En gruppe anerkendte og berygtede kampsportseksperter bliver pludselig fanget i et dødeligt kampsport-show, orkestreret af en magtfuld undergrundsboss med en en lille forkærlighed for vold. Bevæbnet udelukkende med deres elite-færdigheder i nærkamp, bliver hver kamp en brutal kamp for overlevelse - sendt direkte til de folk, som er villige til at betale for kampen. 

Og måden man kommer videre i turneringen? Dræb eller bliv dræbt!

Det er oldschool, ingen piveri og fuld blæs på smaddermaskinen - en dejlig, hjernefrakoblende handling, hvor man egentlig bare skal se, hvor vild en koreografi, de kan pakke ned i en meget, meget simpel handling. 

Så hvis du er fan af kampsport-film, skal du holde godt øje med Paramount Pictures det næste stykke tid - foruden deres store projekter og Hollywood-produktioner, har de kastet alskens kærlighed i deres nylige MMA-pulje!

Tjek traileren ud herunder: 

ANNONCE
?si=s9oQv1jBwY3vZHsc
Del

Seneste nyt