Magasinet M!

Paris bag tremmer

Paris Hilton skal bag tremmer... mon der ikke er nogle lesbiske kriminelle, der glæder sig?

Paris bag tremmer
Claus Riskjær er ikke den eneste, der har fundet ud af at loven er lige for alle. Rålækre / røvirriterende Paris Hilton er netop blevet idømt 45 dage bag tremmer for at køre bil uden kørekort. En straf, der helt har overvældet det arme tøsebarn. "Overholde loven? Mig? Som om!"

Vi har ikke rigtig medlidenhed med Paris, for lad os indse, at man er MEGET dum, når man vælge køre bil foran paparazzi-fotografer, der ved at man intet kørekort har. At man desuden kører to gange den tilladte hastighed uden lygterne tændt en aften i midten af L.A. - så er man sgu selv skyld i det.

Amerikanske News of the World har interviewet beboere i samme fængsel, som Paris skal bo i og de har disse kommentarer om stedet:

1) Hvis du opfører dig smart og overklasse-agtig, så er du færdige
2) Fangerne tæver hinanden
3) Fangerne bader i fællesbruserum, hvor en stor gruppe "meget maskuline lesbiske" styrer
4) Makeup er i praksis bandlyst
5) Fangerne får udleveret 2 par sokker, et sæt bh, to par trusser og to blå jumpsuits som skal holde en uge. Hvis du skal have vasket undertøjet er det i bruserummet. Og der ved vi jo hvem styrer.
6) Sengene er lavet af rustfrit stål med en meget tynd madras og et groft uldtæppe
7) Til morgenmad får du serveret et hårdkogt æg, en lille skål cornflakes og en lille karton mælk og til frokost en pølsemad.

Meget anderledes end de luksuriøse forhold pigebarnet ellers er vant til, men udover de lesbiske der styrer baderummet, så minder det jo om et dansk kollegium.

Paris' eneste udvej er at blive benådet af Guvernøren over Californien, Arnold Schwarzenegger - og det arbejder hendes folk intenst på, bl.a. med en stor "Benåd Paris"-underskriftsindsamling.
Du kan være med i "Benåd Paris"-indsamlingen her.

Kvikke hoveder har dog allerede oprettet en "Straf Paris"-modindsamling. Den kan du stemme på her.

"Straf Paris"-indsamlingen har sjovt nok allerede pænt mange flere underskrifter end "Benåd Paris"-indsamlingen.

Gør din mening gældende!

ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce