Magasinet M!

Pas godt på din bil - få autoservice med garanti

Har du en bil, skal du passe godt på den. Selvfølgelig fordi biler altid har været dyre at købe eller at lease. Men også fordi det er lidt mere alvorligt, når din bil pludseligt nægter at køre, end når fjernsyn eller andre husholdningsapparater nægter at virke. Du gør dig en tjeneste ved at stifte bekendtskab med nogle af de landsdækkende bilværkstedskæder. De sørger nemlig for, at hjælpen altid er nær.

Vælg at få autoservice med garanti

Leder du efter et bilværksted at gå til, så vælg et med autoservice med garanti. Et eksempel kunne være bilværksteder, der yder nogle års garanti, som omfatter fejl på reservedele eller i det arbejde, mekanikerne på et værksted har ydet. Altså meget af det, der kan overgå din bil, mens den er på værksted, og det, der sker efter at have haft den på et værksted, kan du visse steder få garanti på.

Serviceaftaler gør udgifter overskuelige

Får du en serviceaftale i hus med et bilværksted, får du nemt ved at budgettere for udgifter til din bil. For i stedet for at skulle punge ud for service i tide og utide, så kan du betale en fast månedlig ydelse, hvor aftalen så går ind og dækker lidt forskelligt inden for serviceydelser. Det afhænger meget af den konkrete aftale, hvad du får af service, men visse aftaler giver fx fri lejebil ved service.

Sørg for, hjælpen er inden for rækkevidde

Ønsker du at få mest muligt ud af din bil og være garderet i tilfælde af, noget går galt enten hjemme i garagen eller ude på vejen? Så få en serviceaftale og evt. også vejhjælpsabonnement hos en kæde eller sammenslutning af frie bilværksteder med landsdækkende rækkevidde. For så skal du aldrig lede længe efter hjælp, når behovet for den opstå – og du får nemt ved at vide, hvad hjælpen koster.

ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce