Magasinet M!

Pas på! Din iPhone 7 kan (også) eksplodere

Samsung viste tidligere vejen, og nu ser det ud til, at Apple vælger at følge efter.

Pas på! Din iPhone 7 kan (også) eksplodere

I folkeskolen var regel nummer ét således: "Du må ikke kigge efter. Du snyder kun dig selv." 

Sådan spiller klaveret ikke længere - i hvert fald ikke, hvis du er en af de store teknologi-giganter. De kigger hinanden over skulderen som aldrig før.

I 2010 blev Samsung taget med hænderne i kagedåsen. En 132 lang siders rapport om, hvordan iPhonen kunne kopieres blev offentliggjort. Efterfølgende har der været den ene patentkrig efter den anden. Og nu ser det ud til, at vi render ind i endnu et "kigge-efter"-problem.

Samsung har senest måtte tilbagekalde deres Galaxy 7 Note grundet et batteri-problem, som fik enhederne til at eksplodere i laderen. Nu lader det til, at Apple har kopieret så meget, at problemet også opstår hos dem. En forbruger har netop modtaget en eksploderet iPhone 7 Plus.

Spøg til side. Apples eksploderede telefon virker til at være en enkeltstående tilfælde. I hvert fald indtil nu. 

Brugeren på Reddit, "kroopthesnoop", modtog det, der skulle have været en mat sort iPhone 7 Plus, men mest af alt minder om noget, som kan være eksploderet. I Samsungs tilfælde var det en batteridefekt, men denne iPhone må være eksploderet under leveringen. Billederne forneden viser, hvad "kroopthesnoop" fandt, da han åbnede æsken til sin nye iPhone.

Hverken Apple eller USP har kommenteret på situationen endnu. 

ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce