Magasinet M!

Patrick Nielsen: Mine guns er ren gift, og du får et skud af dem lørdag

Vi har taget en snak med Patrick Nielsen inden weekendens MMA fight mod Mark O. Madsen

Patrick Nielsen

INGEN UDVEJ

- Patrick Nielsen vs. Mark O. Madsen

- Se kampen på Viaplay den 8. juni 2019

Tirsdag formiddag i Sporting Healt Club på Hotel Radisson er pressen samlet til en åben træning med de to hovedpersoner til weekendens MMA brag, Patrick Nielsen og Mark O. Madsen. Der er i den grad spændinger i luften, og der er lagt op til en spændende kamp i weekenden. Som Mark O. Madsen siger: det er MMA og alt kan ske. 

Patrick Nielsen har 29 boksesejre bag sig, og en del knock-outs, men det er hans første gang i MMA. Til den åbne træning tog vi en snak med Patrick Nielsen og om hans forventninger til weekendens MMA brag. 

ANNONCE
Foto af Anthon Unger fra Viaplay - Patrick Nielsen: Mine guns er ren gift, og du får et skud af dem lørdag Foto af Anthon Unger fra Viaplay

Klarer du vægtklassen på de 75,5 kg. inden fredag?

Min morgenvægt er 78 kg. nu, og Mark O. Madsen siger jeg har skumgummi i bamserne (red. armene). Men det her, det er ren gift, og han får skud af dem på lørdag. Vent og se, Mark. 

Jeg rammer bare den vægt, det er ikke noget problem. Mark er bange. Det er derfor han presser på med vægtklassen. 

Mark O. Madsen mener du er useriøs omkring den her kamp, hvad mener du om det?

Han får at se, hvor useriøs jeg er på lørdag. Han tror, han er en mere dedikeret sportsmand end mig, men jeg har været professionel bokser i ti år. Så han må gerne fortælle mig, hvor det er, at jeg ikke er professionel. 

Har du mødt nogen MMA fighter som Mark?

Nej, det har jeg ikke. Jeg har haft utallige kampe med nogle af Danmarks bedste MMA fightere, men det er ikke det samme som en OL bryder. Men i og med at jeg kun har haft to måneder til at træne op til den her MMA-kamp, så begrænser det selvfølgelig, hvad jeg ved om sporten. Men, vi tager det bare.

Jeg har noget, som de andre af Marks modstandere ikke har haft. Jeg har været i gamet i lang tid. Jeg tror 100% på det selv. 

Manden har brugt de sidste par år på at træne, jeg har haft to måneder. Vi tager det bare. Han mister alt, hvis han tager. Så er der ingenting tilbage bagefter. 

ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce