Magasinet M!

Patrick Nielsen nåede ikke i vægt til weekendens MMA brag

Nu har han to timer til næste vejning

Fredag kl. 13.00 skulle Patrick Nielsen og Mark O. Madsen til indvejning. Der har været en del snak om netop indvejning de sidste par dage; ville Patrick Nielsen nå vægtklassen på de 75,5 kg.?

Men da indvejningen startede kl. 13.00 var Patrick ikke at se nogle steder. Ingen havde set ham op til indvejning, så pressen måtte have lidt tålmodighed før han mødte op 13.26. 

Mark O. Madsen blevet vejet til 75,3 kg. og har dermed klaret vægten. Til det siger han:

"Det er den første del af kampen, man skal længere og længere ned i vægt. Det er aldrig let - det er altid et arbejde. Jeg har aldrig misset en vægt. Hvis manden (Patrick) har lyst til at komme for sent igen, så skal han være velkommen til det".

Journalisten fra TV3 Sport spørger også Mark indtil, at Patrick endnu ikke er kommet til indvejning, og til det siger Mark: 

"Jamen, det kommer ikke bag på mig. Der er ingen der ved, hvornår han kommer. Han har enten fået kolde fødder, eller også har han vitterligt svært ved at komme i vægt. Han lignede ikke en, der var i nærheden af at ramme de 75,5 kg. sidst jeg så ham. Jeg har været frustreret over Patrick. Han har ikke levet op til nogen som helst aftaler, indvejning er jo et godt spørgsmål. Jeg er lettere frustreret - det kan man vist godt kalde mig". 

Efter en halv time dukker Patrick Nielsen op. Med op til vægten er blandt andet. hans lillebror som sammen med et par andre holder et hvidt tæppe op foran vægten og Patrick. Men, Patrick bliver vejet til 75,9 kg. Det betyder, at han har to timer til at smide de 400 g. inden han skal vejes igen. 

Men, det tyder altså ikke på, at Patrick har nogle intentioner om at nå vægten. Efter han træder ned af vægten fyrer han på med drikkelse. Det er også tydeligt at se, at Patrick er udmattet, udsuget og drænet for energi. Hans ansigt ser helt anderledes ud, end vi før har set, og han har mistet farve. Der er ingen tvivl om, at han er drænet for energi og har gjort, hvad han kunne for at komme i vægt. Men, det lykkedes ham ikke. 

Afslutningsvis spørger TV3 Sport en UFC fighter som er til stede til indvejningen om Patrick har en chance imorgen. Til det svarer han: 

"Everyone has a chance - but his is not a big one". 

Vi glæder os til et brag af en kamp imorgen! Der er næsten udsolgt i KB Hallen til MMA braget imorgen, lørdag den 8. juni, og der er mindst ligeså mange som skal se kampen på Viaplay.

ANNONCE
Del

Seneste nyt