Magasinet M!

Penisforstørrelse

Har du brug for en større pik? -Nu ligger det helt i dine egne hænder...Penisforstørrelse
Nu er der jo blevet debatteret side op og side ned om "breast-enlargement", så mon ikke det er på tide, at finde ud af om der et marked for pikforstørrelser? Der er i alle tilfælde, nogen der mener, det er værd at tjene penge på. Så meget, at de lægger doktortitlen på blokken, og adviserer på internettet.

Hvad er en lille pik så? Er det længen eller bredden, der er det afgørende? Hvad er langt/kort og smalt/bredt i denne sammenhæng? Ja, jeg kan jo nok ikke få jer til at opgive jeres in
Eller specifikt til pigerne, hvis drengene værgrer sig for at give udtryk for deres uforbeholdne mening (det er jo trods alt et ømtåeligt emne), er der så mange små pikke derude? Og kan i identificere jer med sætningen; "Den der sagde størrelsen ikke havde nogen betydning, var en mand med en meget lille pik!"

Nå, men tilbage til det primære. Jes-extender er måske kommet for at blive, men hvad kan den så? Jo, penisforstørrelse uden operation. Ifølge produktinformationen virker den således:

"En specialdesignet plastikring placeres rundt om penisroden. En plastik-& silikoneholder fastgøres rundt om penishovedet. To dynamiske metalstænger anbringes mellem ringen og holderen, og påfører et variabelt træk på mellem 600 og 1.500 g. Du justerer selv påvirkningen. The Jes-Extender passer til enhver og til alle størrelser penis."

Man benytter sig af ældgamle metoder, der beskrives ved følgende princip:

"The Jes-Extender benytter træk for at hjælpe den menneskelige krops naturlige evne til at forandre, og udvikle sig under fysisk påvirkning. Hvis en bestemt del af kroppen udsættes for et konstant, permanent træk, begynder cellerne i dette område at dele og formere sig, hvorved vævsmassen øges. Forstørrelsen vil derfor finde sted både i længden og bredden (omfanget) af din penis. Dette naturprincip har været kendt og benyttet i århundreder i mange forskellige kulturer, for at udvikle eller forlænge forskellige legemsdele."

De forsikrer i overskriften af ovenstående, at det er 100% smertefrit, men første tanke var dog alligevel, at det måtte gøre lidt ondt. Men fint hvis det ikke gør, og så samtidig virker!

På Jes-extenders hjemmeside, der ligger på forbrugerlinien, er der endvidere testresultater, kommentarer fra brugere af vidunderinstrumentet og en brugermanual. Det skal lige tilføjes at har du en krummerik, kan Jes-extender også klare den!

Hvis du vil have en idé om hvor meget den kan gøre for netop dig, er der også taget højde for dette. Under information om Jes-extender kan du indsætte dine nutidige data, og så beregner man automatisk for dig, hvor stor dit fremtidige lem kan blive. De skriver dog lige følgende notits:

"Bemærk venligst, at disse resultater er baseret på brug af the Jes-Extender 12 timer dagligt 7 dage om ugen. Resultaterne vil variere, og disse resultater er kun ment som en vejledning mht. din nye penisstørrelse."

Hele herligheden, som kommer i en cigaræskelignende boks, kan købes for den nette sum af ca. kr. 4.500,-, men så er du også garanteret en optimal pikstørrelse efter din egen standard. Så får du også noget for pengene (John Holmes, gå hjem), og skulle du have slidt den op, findes der er ikke mindre end 21 forskellige reservedele du kan reparere den med.

Fortvivl heller ikke hvis du finder den lidt for dyr, der er nemlig finansieringstilbud på hjemmesiden, så du behøver ikke at spare op i evigheder og måske forspilde en chance hos det modsatte køn.
ANNONCE
Del

Seneste nyt