Magasinet M!

Pernille Jensen [Connerys Forårsflirt]

23-årig nordjyde med gåpåmod og baller af stål!

Pernille Jensen [Connerys Forårsflirt]

Pernille er en nordjysk pige med benene plantet i jorden. Og så alligevel...

Den 23-årige nordjyske pige der står over for mig, har et eller andet fandenivoldsk over sig. Hun er smilende og glad, og meget udadvendt.

Pernille har lige overstået en halv dagsrejse, fra Fjerritslev i Nordjylland, for at deltage i dette fotoshoot. ”Jeg beklager forsinkelsen, men jeg havde lige en eksamensopgave, der trak lidt ud. ” lyder det med en smilende nordjysk dialekt.

Eksamensopgaven er en del af uddannelsen som social og sundhedshjælper, som Pernille er i gang med. Det ligger dybt i hende, at hjælpe mennesker der har brug for det, og med tiden, kunne hun godt se sig selv lede et plejehjem.

”Jeg er målrettet. Når jeg sætter mig noget for, arbejder jeg hårdt for det. ” En kommentar der er ret let at tro på, Pernille er ekstremt veltrænet, og drikker hellere en kold Cocio, end alkohol, når hun en sjælden gang er i byen. ”Jeg vil også være Danmarks bedste stripper! ” fortsætter hun.

ANNONCE

Danmarks Bedste Bagdel

Du hørte rigtigt. Ved siden af uddannelsen og de, åbenlyst, mange timer i træningstøjet, har Pernille en sidekarriere. Under navnet Megan, tager hun nemlig ud på stripjobs (bliv klogere her) i hele landet, og overrasker mænd i forskellige festlige situationer.

Og så har hun Danmarks Bedste Røv. I hvert fald hvis du spørger Ekstra Bladet, der i en konkurrencen ’Battle of the Butts’ i slutningen af 2014, stod med Pernille som den suveræne vinder: En tredjedel af de over 10.000 stemmer, havde peget på hende som vinderen.

Drømmer om rejse og familie

”Jeg drømmer om at komme i Playboy i USA, det kunne være så fedt. Når jeg så er derovre, vil jeg også køre gennem landet i en klassisk Ford Mustang. ” siger hun, og fortsætter: ”Men vigtigst af alt drømmer jeg om at få en dejlig mand, og nogle fantastiske børn. ”

At Pernille kan nå langt, er vi slet ikke i tvivl om, men nu skal vi nok stoppe strømmen af ord, og lade det grafiske materiale tale for sig selv!

ANNONCE
Pernille

Fem hurtige til Pernille:

Nævn to ting, du elsker ved dig selv. 

Mine bryster og røv, det er det bedste af det bedste, selvom jeg overvejer at patterne skal være større - er helt tosset med store bryster.

Lamborghini eller Ferrari?

Lamborghini!

Hvor er det underligste sted du har haft sex?

På Jensens Bøfhus i Aarhus!

Forfra eller bagfra?

Bagfra, mens man bliver revet i håret, det er når det skal være dirty sex. Forfra, når det skal være romantisk sex, med masser af kærlighed og kys.

2 fyre eller 2 piger?

Helt klart 2 piger, det er da så frækt.

ANNONCE
Personer

Model: Pernille Jensen - Facebook-side

FotografChristian Grüner

Makeup og hår: Sascha Christensen

RedaktørMikkel M. Vermeulen

Del

Seneste nyt

Annonce