Magasinet M!

PeTanqueray kombinerer iskolde G&T med et slag petanque med drengene

Petanque and chill?

Midt i hedebølgen i Danmark har du nu mulighed for at opleve noget ekstra lækkert i samarbejde med ginmærket Tanqueray.

Den britiske ginproducent har nemlig lanceret PeTanqueray.

Og i al sin enkelthed er det et koncept på Boulebar i Nørregade i København, hvor man kan få en kombi-pakke med kolde G&T's, snacks og et slag petanque.

“Tanqueray er et af vores mest populære produkter og en favorit blandt ginelskere over hele verden. Det seneste år har været en udfordring for de fleste af os - ikke mindst i forhold til vores sociale liv. Derfor er vi også overbeviste om, at folk længes efter afslappet samvær med andre mennesker over en god og velsmagende kvalitetscocktail. Med PeTanqueray har vi forsøgt at skabe de perfekte rammer for et sjovt og socialt arrangement, hvor man samtidig har mulighed for at holde lidt afstand til hinanden,” siger Sophia Torabbeigi fra Diageo.

Alle gæster kan booke PeTanqueray-oplevelsen, som består af 90 minutters boules, en valgfri Tanqueray Blackcurrant Royale-cocktail og udvalgte snacks.

Deres nye Tanqueray Blackcurrant Royale er omdrejningspunktet for programmets våde varer, og det er en gin, som har noter af vanilje - selve idéen bag flasken er inspireret af Charles Tanquerays rejser i 1840'ernes Frankrig - hjemlandet for spillet!

Konceptet kører fra 11. juni til 11. juli. 

Pris pr. person - 210 kroner. Tjek det ud her

ANNONCE
Del

Seneste nyt

ANNONCE