Magasinet M!

Peter Dinklage: Derfor hader Game of Thrones-fans afslutningen på serien

"Det burde jo ikke komme, som den største overraskelse"

Det er ikke nogen hemmelighed, at selvom de fleste af os elsker alt, der har med Game of Thrones at gøre, så er finalesæsonen ikke faldet i god jord, over den brede fanbase.

Tværtimod.

Det lykkedes ikke helt for Game of Thrones, at leve op til de høje forventninger, som i høj grad blev indfriet i de tidligere sæsoner, af den populære serie. 

Finaleafsnittet og især Danerys-twistet, vakte djævlen frem i en stor gruppe Game of Thrones fans. De var ikke tilfredse.

Peter Dinklage aka Tyrion Lannister, har sin egen forklaring på, hvorfor fans over hele verden har været så utilfredse.

Han mener, at den store skuffelse kommer et helt andet sted fra, end fra selve handlingen af sæson 8, fortæller han til The New Yorker.

"Jeg har ikke fulgt med i det (fanreaktionerne). Alle vil altid have en mening, og føle et ejerskab over det. Det er lidt som at slå op med nogen. De bliver vrede. 

Jeg kan ikke tale på alles vegne, men min fornemmelse er, at de ikke ville have det til at slutte, og derfor blev mange mennesker vrede. Jeg mener, at det Dave og Dan skabte, var ekstraordinært.

Her er hvad der sker: Monstre skabes. Og du ser dem ikke komme. Vi stemmer dem ind i regeringer, og kigger den anden vej. Så for alle der bliver sure, fordi de elsker en karakter så højt, og tror så meget på dem.. Der har været vink med en vognstang hele vejen, for den karakter. (Dinklage taler om Daenerys dystre slutning. Og lidt om politik.)

Der er folk der har navngivet deres børn Khaleesi. Måske de skulle have ventet, til afslutningen, inden den dåb, eller den der fantastiske tattoo. Jeg kan ikke hjælpe jer, beklager!

Hun (Daenerys) blev vanvittig. Hun var drevet til det, og hun var også et offer, i kraft af den måde hun blev behandlet i historien. Hun gik igennem det hele, og i sidste ende var hun meget vred - noget som mange kan relatere til. " 

Så, fans der er overdrevet sure over afslutningen på deres yndlingsserie, er i essensen en parallel til den gale Khaleesi? Deep, man. 

ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce