Magasinet M!

Peter Lundins (alt for) mange kvinder

Nogle gange forstår vi ikke kvinder...

 

 

Peter Lundin: Den omsværmede 4-dobbelte morder

 

"Han skal være høj, flot, betænksom, romantisk...". Ja, nogle kvinders krav til drømmefyren er næsten ligeså lang som arbejdsløshedskøen i disse dage. Derfor kan det altså godt undre os lidt, når kvinder falder for 'bad-boys', der godt kan lide at banke lidt på deres kærester, eller når nogle hunkønsvæsener vælger at gå all-in og gifte sig med en type som Peter Lundin. Ja, manden er faktisk blevet gift for tredje gang i fængslet. Men ok, han har jo også kun slået sin egen mor, sin ekskæreste og dennes to børn ihjel, hvorefter han pænt parterede dem. I anledning af psykopatens tredje (!!!?) ægteskab ser vi nærmere på hans mange kvinder.

 

Det startede med mor...

Nogle børn lider af et ødipuskompleks. Men ikke Peter Lundin. Han indledte nemlig sin karriere som psykopat med at kvæle sin egen mor tilbage i 1991, da han stadig var bosiddende i USA. Han blev idømt 15 års fængsel med nøjedes med at afsone syv. Det var mens han afsonede mordet på sin egen mor, at han blev gift med den enlige mor, Tina fra Måløv, i 1996.

 

De to blev viet i et amerikansk fængsel efter at have været pennevenner i to år. Meget underligt faldt hun for Peter Lundin, da hun så ham i TV2-programmet Drømmen om Amerika: Der hvor Lundin maler sig i hovedet som en anden William Wallace, mens han lommefilosoferer over livet og fortæller om drabet på sin mor. Vi ved ikke, om det var udsigten til at få en mand uden medfølgende svigermor, der fik Tina til at falde for den dødcharmerende Peter Lundin, men de blev i hvert fald forenet i Danmark, da Lundin blev sparket hjem i 1999.

 

Få måneder senere blev Tina gravid, men højst overraskende for Måløv-pigen var Peter Lundin slet ikke så rar, som han ellers udgav sig for i TV2-programmet. Så da Lundin gennembankede sin gravide hustru meldte hun ham til politiet og smed ham ud.

 

ANNONCE
Scanpix - Peter Lundins (alt for) mange kvinder Scanpix

Lundin havde dog ikke problemer med at score kvinder. Således mødte han Marianne Pedersen i prostitutions-miljøet, hvor hun drev klinikken Fasanpigerne. Hun faldt også for manden, der slog sin egen mor ihjel, og lod ham flytte ind i sit hjem i Rødovre, hvor også hendes to små sønner boede. Som tak for gæstfriheden slog Lundin 16. juni 2000 Marianne Pedersen og dennes to børn ihjel, hvorefter han parterede ligene, som på trods af heftige eftersøgninger aldrig er blevet fundet.

Med 4 mord på cv'et begyndte det at strømme ind med kærlighedsbreve fra unge kvinder, mens Lundin sad varetægtsfængslet. Og da han i 2001 blev idømt fængsel på livstid, eksploderer brevstrømmen.

En af de mange piger, der var fascineret af den 4-dobbelt morder, var 22-årige Jeanette, som også var vild efter at møde ham:

"Jeg blev dybt optaget af ham. Han ser godt ud, og hans mimik og måden, han taler på, fascinerer mig, og ikke mindst da han fremsagde sit eget digt om modsætninger, mens han malede sig i ansigtet"

Jeanette til Ekstra Bladet i 2000.

 

Gift for 2. gang og 3. gang

ANNONCE
TV2 - Peter Lundins (alt for) mange kvinder TV2

28. september 2008 blev Peter Lundin gift for 2. gang, mens han afsonede sin straf for mordet på Marianne Pedersen og dennes to sønner. Kvinden der denne gang faldt for den morderiske charmør var den færøsk fødte, 24-årige pædagogmedhjælper Mariann Poulsen. Den ægteskabelige idyl varede dog ikke længe for det nygifte par, og Mariann Poulsen meddelte, at hun ville skilles blot 11 dage senere - på grund af utroskab fra Lundins side.

 

 

ANNONCE
mmm.dk - Peter Lundins (alt for) mange kvinder mmm.dk

"Anne-Grethe, du er en luder. Anne-Grethe, en hesteluder". Peter Lundin i det romantiske hjørne.

 

26. maj i år blev Peter Lundin så gift for fjerde gang med 26-årige Betinna Skounborg. Selve vielsen var intim, og Peter Lundin foldede sig eftersigende helt ud og spillede guitar og sang for sin udkårne. I et interview med Ude og Hjemme er den nyforelskede aalborgenser citeret for at sige, at hun er dybt forelsket i den 4-dobbelte morder og slet ikke kan forestille sig at være sammen med en anden. 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ANNONCE
Del

Seneste nyt

ANNONCE