Magasinet M!

Pift sexlivet op med disse sexlege

Guide til lidt ekstra krydderi i soveværelset.

Det er ikke mange måneder, man skal have været i parforholdsfælden, før den kedelige rytme indtræffer - nemlig sexlivets vaner. Nogle er dårlige, andre hamrende gode. Vaner er hjernens måde at spare energi på, hamrende smart, men også farligt, hvis de sexvaner man får, er ødelæggende på langt sigt. Og om vi snakker fiskeri, cykling eller sex, så handler succes om træning (ja, det lyder skønt ikke?), men også om at optimere på det der virker og evaluerer. Måske lidt kedelige ord, men DAMN de er effektive, hvis ens ønske er et rigt og fedt sexliv HELE livet igennem.
 
Vejen til succes, om det så er i sexlivet eller på arbejdsmarkedet indeholder bl.a. viljen til at lære og afprøve nyt, og derfor får du nu frække lege du kan jonglere med, hvis der går for meget Hr. og Fru. Danmark i den!

ANNONCE
Pift sexlivet op med disse sexlege

1) BIND HENDE

Ganske, ganske simpelt egentligt. Stå på hovedet i hendes garderobeskab og se om du ikke kan finde et silketørklæde eller to. Bind hendes hænder sammen over hendes hoved. Nej ikke stramt. Hun skal kunne komme fri. Det er symbolikken, der er vigtig her. Og tag så, det andet stykke silke og ae hende over hele kroppen, kys hende, leg med hende, giv hende oralsex. Lad hende mærke, at det er dig, der sætter dagsordenen, og at du gør det rigtig, rigtig godt.

2) BLINDFOLD HENDE

Tag evt. silketørklædet fra før og bind det forsigtigt om hendes ansigt, så øjnene er dækket. Når du på den måde afdækker og minimerer hendes visuelle evner, så sker der noget med kroppens andre sanser. De skærpes og bliver bedre. Derudover bliver legen jo krydret med en form for kontrolleret og tryg usikkerhed over, hvad der sker om lidt, og den kombination tænder ofte vildt!

ANNONCE
Pift sexlivet op med disse sexlege

3)    LEG – ”DET HAR JEG LYST TIL AT GØRE VED DIG”

Kære skat, i aften skal vi lege ”Det har jeg lyst til at gøre ved dig” – jeg bestemmer første runde, og så bestemmer du den næste. Lad være med at lave noget vildt grænseoverskridende, men prøv at bevæg dig uden for det, I plejer at gøre. Plejer er frygtelig forudsigelig. Og hvis I på skift bestemmer, hvad der skal ske, og hvad man har lyst til at gøre ved den anden, mens ens partner blot skal ligge og nyde og modtage, så går retningen ofte en anden vej, end den plejer.

4)    TRYL MED DE EROGENE ZONER

Vi kvinder har erogene zoner, der ofte bliver overset, men du KAN faktisk tale trusserne af kvinder, fordi de fleste af os er auditive, så vi tænder rigtig meget på det, du fortæller os. Så for kvinder er ørene og det talte ord en hamrende effektiv måde at lege på. Og hvis du så kobler kys i nakken, små bid fra skuldrene og op langs halsen, eller en ordentlig omgang kys på balderne, så er du sikret succes.

Listen er udviklet i samarbejde med sexolog Maj Wissman.

ANNONCE
Del

Seneste nyt