Magasinet M!

Pigepanelet vurderer: Fjernstyrede vibrerende kugler

En af vores læsere har fået en skæg idé og har spurgt pigerne, om de ville være med på lidt leg med de fjernstyrede kugler.



Pigepanelet vurderer: Fjernstyrede vibrerende kugler

""De Damer". Jeg åbnede forslaget om af købe et vibrerende æg med tilhørende trådløs fjernbetjening, hvor jeg så har fjernbetjeningen, når vi fx var i storcentret eller ude at gå en tur over for min kæreste. Men jeg kunne ikke aflæse, om hun syntes, om idéen var fræk eller ej. Så jeg ville lige høre, hvad I synes om idéen. På forhånd tak."

- Xpjuskex, 22 år

Fjernstyrede. Vibrerende. Kugler! Ja, den er sgu god nok. Vi snakker kugler, som når de er 'på plads' kan styres (af dig) med en fjernbetjening. Forestil dig, hvordan du fremover kan vende ellers rædselsfulde situationer som Ikea-ture eller housewarming hos kærestens veninder til et rent drømmescenarie. Er pigerne med på den? Det kan du finde ud af her

Brænder du selv inde med et spørgsmål, der måske lige er saftigt nok til at stille veninderne? Så kan du fyre i pigernes retning, hvis du går ind på hvadsynes.mmm.dk, hvor du selvfølgelig også kan hjælpe pigerne med svar på deres spørgsmål. 

ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce