Magasinet M!

Pigerne åbner op: Sådan har mobning påvirket os

"Jeg endte med at udvikle socialangst i sådan en grad, at jeg ikke kunne komme uden for en dør og ikke turde gå alene rundt uden for huset". Det er hjertesskærende læsning, når pigerne åbner op om deres oplevelser med mobning gennem livet.

Pigerne åbner op: Sådan har mobning påvirket os

På vores forum "Hvad synes?" er det muligt at spørge pigerne om alt mellem himmel og jord. Det har en af vores læsere gjort, fordi han gerne vil vide, om pigerne har oplevet mobning i deres barndom og hvordan det eventuelt har påvirket dem i dag:

"Inspireret fra et spørgsmål på Womans "Hvad synes?": Blev du nogensinde udsat for mobning da du var barn - hvis ja, hvordan har du det så i dag?"
- Mand, 26

Tænker du nogensinde ove,r at en pige du møder kan opføre sig underligt? Kan det eventuelt skyldes noget i hendes barndom? Pigerne taler i denne tråd om, hvordan de oplevede mobning i barndommen, og hvordan det har indflydelse på deres liv i dag. 

Har du et spørgsmål?

Er det noget du gerne vil vide? Så kan du selv fyre det afsted i pigernes retning, hvis du går ind på hvadsynes.mmm.dk, hvor du selvfølgelig også kan hjælpe pigerne ved at svare på deres spørgsmål til mændene. 

ANNONCE
Del
Om forfatteren
M! M!

Følg på:
Facebook
Instagram

Vil du blogge hos os?

Seneste nyt