Magasinet M!

Pigerne afslører: Det siger din kønsbehåring om dig

Læs med og bliv klogere. Pigerne har overraskende mange tanker om, hvordan din frisure ser ud forneden.

Pigerne afslører: Det siger din kønsbehåring om dig
Den strategiske trimning

En mand, der barberer bollerne og roden på pikken men ikke håret rundt om, prøver på at se større ud end han er. Den omhyggelige og meget strategiske barbering tyder på, at han er en kende usikker. Han har brug for ros, støtte og opbakning, så han kan godt være en lidt krævende kæreste. Men hans selvbevidsthed kommer dig til gode i sengen, for der er han lidt af et festfyrværkeri - han er villig til at please, og han elsker at eksperimentere, for han prøver altid at finde bedre teknikker.

ANNONCE
Pigerne afslører: Det siger din kønsbehåring om dig
Helt nøgen

En mand, der er vokset eller barberet, så han er fuldstændig glat og hårløs, har en vild side. Han er mægtig spændende, for han jagter altid sin næste vilde oplevelse - også i sengen, hvor han elsker at prøve nye stillinger og lege. Han er også legesyg og sjov at være sammen med, men prøver du at gøre ham til din kæreste, prøver du sikkert forgæves, for han er lidt af en adrenalin-junkie, og han er slet ikke klar til at slå sig til ro.

ANNONCE
Pigerne afslører: Det siger din kønsbehåring om dig

71 % af danske mænd under 35 år trimmer urskoven - i hvert fald hvis man skal tro Philips' undersøgelse af tingenes tilstand. Men der er mange måder at trimme på. Nogle mænd er glatte som babynumser forneden - andre trimmer kun udvalgte dele...

Eksperter siger, at du kan finde ud af en hel del om en mand, blot ved at se på hans stil down there. Nysgerrig? Læs med og lær!

ANNONCE
Pigerne afslører: Det siger din kønsbehåring om dig
Totalt utæmmet

Mænd, der overhovedet ikke trimmer mandeskoven, falder i to kategorier - enten er han en alfahan eller også er han bare doven...

Alfahannen er typen, der synes, at al grooming - ud over at barbere skægget - er bøsset. Han er traditionel og ridderlig, så gør du ham til din kæreste, kan du vente dig et ret traditionelt liv med fasste kønsroller. I sengen skal du ikke forvente den helt store festbuffet af nye moves - han er nemlig mest til traditionel sex i missionærstilling.

Den dovne type er såmænd en sød nok mand. Han er bare lidt mageligt anlagt. Og det betyder, at han venter på, at du skal tage styringen - både i forholdet og i sengen. Men styrer du ham på rette vej (og kræver det ikke for meget af ham) er han frisk på det meste - også på lagnerne.

ANNONCE
Pigerne afslører: Det siger din kønsbehåring om dig
Veltrimmet

Er du på udkig efter en kæreste? Så har du fundet ham, hvis han smider bukserne og blotter en dusk, der lige nøjagtig er trimmet nok til at være pæn og ren og indbydende. Han er typen, der ringer, når han har lovet det, og han er opmærksom på dine behov uden at være over-følsom. I sengen er han en god elsker, der er bevidst om, hvad du kan lide, og hvordan han tilfredsstiller dig. Og så har han gjort, hvad han kunne, for at gøre et blowjob til en god oplevelse for dig også....

ANNONCE
Del

Seneste nyt