Magasinet M!

Pigerne afslører: Det skal du sige til os under sex

Måske er pigerne endnu mere kinky, end du gik og troede?'Dirty talk' er en af de ting, der kan løfte stemningen fra god til rigtig god. Det er samtidig også en ting, der kan sende dig fra sengen og ned på gulvet, hvis I ikke lige er på samme bølgelængde. Så hvad skal du sige, hvis du vil hæve lagengymnastikken fra folkeskole- til universitetsniveau?

En undersøgelse fra forktip.com spurgte over 5.000 mænd og kvinder "hvordan forhold og seksuelle ritualer udvikler sig i 2017?". Et af de mest besvarede spørgsmål var netop "ting kvinder gerne vil have deres partner til at sige under sex". Og minsandten om svaret ikke var: 

ANNONCE
Forktip.com - Pigerne afslører: Det skal du sige til os under sex Forktip.com

Jeps, den mest klassiske og mest kliché agtige sætning nogensinde, er faktisk den sætning, som vores piger altid har drømt om at høre. Derudover må gerne fortælle hende, hvor stram hun er, og hvor meget du nyder at trænge ind i hende. I tilfælde af, du allerede ikke har luret den?

Et spørgsmål i undersøgelsen inkluderede, hvad mænd og kvinder kigger efter i deres partnere, og svarene var næsten så forudsigelige, at det er helt sjovt.

Kvinderne kigger store peniser, en atletisk og flot krop, mens os mænd gerne vil have en lækker røv og et par faste bryster.

Hvem skulle dog have troet det?

ANNONCE
Forktip.com - Pigerne afslører: Det skal du sige til os under sex Forktip.com
Del
Om forfatteren
M! M!

Følg på:
Facebook
Instagram

Vil du blogge hos os?

Seneste nyt