Magasinet M!

Pigerne afslører: Det tænker vi om dit sex-tal

Matematik har aldrig været vores store styrke, men måske pigerne går mere op i tal, end vi gør?Pigerne afslører: Det tænker vi om dit sex-tal
Det er blevet fremført herinde, at det ikke bør have en betydning hvor mange partnere man har haft i sin fortid. Et spørgsmål til jer, der har haft mange tidligere forhold: Hånden på hjertet, har det slet ikke haft nogen negativ betydning for din måde at gå ind i et nyt forhold i dag?- M, 32 år 8 er efter sigende gennemsnittet for det antal mennesker, en person har sex med igennem sit liv. Spørg os ikke hvorfor, men af en eller anden uforklarlig årsag er antallet af sexpartnere for nogle enormt vigtigt at snakke om, når man går ind i et nyt forhold. Hvis du sidder og tænker "Det har jeg aldrig tænkt over, er det virkelig noget, hun går op i?", så kan du læse med her, når pigerne svarer på, hvad dit sex-tal betyder for dem.  Har du et spørgsmål, som du brænder inde med? Så kan du selv fyre det afsted i pigernes retning, hvis du går ind på hvadsynes.mmm.dk, hvor du selvfølgelig også kan hjælpe pigerne med svar på deres spørgsmål.  

Har du et spørgsmål, som du brænder inde med? Så kan du selv fyre det afsted i pigernes retning, hvis du går ind på hvadsynes.mmm.dk, hvor du selvfølgelig også kan hjælpe pigerne med svar på deres spørgsmål.  

ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce