Magasinet M!

Pigerne afslører: Så mange dates går der, før vi vil have sex med dig

Har pigerne et vist antal dates, som du skal igennem, før der bliver lukket op? Pigerne giver dig svaret lige herPigerne afslører: Så mange dates går der, før vi vil have sex med dig

Hvor længe går der typisk før I har sex med en ny fyr som I dater - er der et bestemt antal dates, eller er det bare når I føler det er rigtigt? og er der en "rigtig" måde at lægge op til det, fra fyrens side af? Hvis man gør det for tidligt, og pigen gerne vil vente - er det så fesent at sige "vi gør det når du er klar, men jeg synes du er virkelig dejlig!"?

- Uerfaren, 19

Vi kender alle sammen problemstillingen. Du er på en date med en pige, og om du kan lide hende eller ej, så vil du gerne forøge din chance for lidt lagengymnastik. Lykkes det ikke første gang, er det jo rart at vide, om det skal droppes, eller om vi skal give det et skud mere. Pigerne har givet os svaret. Og det kan give dig en fordel, så læs det hele lige her.

Husk, at du på hvadsynes.mmm.dk altid kan stille lige præcis det spørgsmål, du er nysgerrig efter at få afklaring på. Uanset om det vedrører sex, dating, flirt eller venskab, vil pigerne sidde klar med svar.

ANNONCE
Del

Seneste nyt

ANNONCE