Magasinet M!

Pigerne: "En rigtig mand for mig er ..."

Er du den mand, alle pigerne leder efter?

Pigerne: "En rigtig mand for mig er ..."

På vores forum Hvad synes? kan du spørge om kvinders holdninger til alt mellem himmel og jord. Det har en af vores læsere gjort, fordi han gerne vil finde ud af, hvad pigerne søger i en mand som fremtidig partner:

"Hej. Jeg har et spørgsmål, jeg længe har gået og dulmet med. Hvad er det egenligt, at I kvinder søger i en mand som fremtidig partner? Jeg begynder mere og mere at få en tro om, at det hele handler og succes i form af lækre jobtitler og popularitet. Det er altid den samme fyr, jeg ser, kvinder hungrer efter. Den høje, muskuløse mand med høj rang. Jeg kan ikke lade være med at undre mig.

Vil det altid være sådan, eller er der også andre ting, der spiller en rolle, når man bliver ældre? Ville en mand med en normal indtægt, godt hjerte, god humor og lille pik også kunne finde lykken og et familieliv med en kvinde, han elsker? Eller er vi ordinære mænd bare skæbnesbestemt til at være alene og hungre efter alt det, vi aldrig får?"
- Mand, 28

Ja, det kan være svært at finde rundt i de piger. Hvad er det egentligt, de vil have? Og er der forskel på, hvem de vælger at tage med hjem fra byen, og hvem de vælger at blive kærester med? Læs med her, og find ud af det. 

Har du et spørgsmål?

Har du selv et spørgsmål, du gerne vil have svar på? Så skriv til mændene på hvadsynes.mmm.dk. Her kan du også kommentere på deres svar samt læse andre mænds spørgsmål.

ANNONCE
Del

Seneste nyt