Magasinet M!

Pigerne fortæller: Her er de typiske fejl mænd begår i sengen

Normalt synes vi, selvhjælp er en omgang overvurderet mundlort. Men lige i det her tilfælde må vi krybe til korset og indrømme, at der klart er brugbare tips at hente.Pigerne fortæller: Her er de typiske fejl mænd begår i sengen

"Hvad er de klassiske fejl, der begås under sex? (svar af egen erfaring helst)"

Anonym dreng, 17 år

Forestil dig, dengang du lærte at køre på cykel. Du syntes selv, du var pisse dygtig, fordi du kunne finde ud af at sidde på sadlen, mens dine forældre halsede efter med en pind i bagagebæreren og skubbede dig frem. Nu kan du nok godt se, at det slet ikke var så imponerende igen, fordi du siden hen har lært at køre uden hænder og lave alle mulige andre fede tricks. Pointen er, at du ikke vidste bedre dengang, og samme princip gør sig gældende for sex - man kan altid blive bedre. En af vores læsere har spurgt pigerne, hvad de mest klassiske fejl, mænd begår i sengen, er. Se det som en form for hjælp til selvhjælp. 

Læs hvad de svarer her.

Har du et spørgsmål, som du brænder inde med? Så kan du selv fyre det afsted i pigernes retning, hvis du går ind på hvadsynes.mmm.dk, hvor du selvfølgelig også kan hjælpe pigerne med svar på deres spørgsmål.  

ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce