Magasinet M!

Pigerne fortæller: Her er de vildeste oplevelser fra Roskilde Festival ´18

"Alle tre ville gå ned på mig.. på Roskilde Festival - hvem gør det?"

Hvad der sker på Roskilde, bliver på Roskilde, holder ikke helt, når M! kommer forbi. Pigerne har nemlig være så søde at dele deres vildeste oplevelser på årets Roskilde Festival med os, så hvis du allerede savner lunken leverpostej, urinstøv og glade mennesker, så kan du genopfriske her! 

ANNONCE

1. ”Jeg stod til Massive Attack, da jeg begynder at fryse helt vildt. En fyr, som vi er faldet i snak med, tilbyder mig, at jeg kan låne hans bukser, hvorefter han siger ”jeg går godt nok ikke med underbukser!” – Jeg frøs så meget, at jeg sagde ja tak, og så smed han bukserne lige foran Orange! Han havde dog shorts under.. Men alligevel! Det er meget normalt, at fyrene tilbyder en jakke, hvis man fryser, men bukser.. den var alligevel ny!” - 

2. ”Jeg har aldrig rørt og set så mange pikke som på dette års festival.. og det har ikke altid været de samme!”

3. "Jeg ved ikke, om jeg bare har været sammen med de forkerte fyre, eller hvad der skete, men jeg har aldrig før oplevet fyre været så interesseret i at gå ned på mig. Jeg var sammen med tre og alle ville gå ned på mig.. på Roskilde Festival! Jeg fortalte dem selvfølgelig ikke, at jeg ikke havde været i bad hele ugen. Eller om hinanden!"

4. "Det er åbenbart helt normalt at pisse i ølkrus under koncerterne. En fyr blev ved med at gøre det og så stille ølkrusene foran mine veninder og jeg. Det blev jeg til sidst så træt af, at jeg tog det og hældte ud over ham. Jeg tænkte mig ikke om, og jeg frygtede faktisk lidt hans reaktion, men det endte med, at han flækkede af grin, og da han tissede næste gang, gav han mig kruset og sagde, jeg bare skulle gøre det igen, for så var det da væk. Så det gjorde jeg. Jeg håber, han havde rene bukser med!"

5. "Vi havde matchet på Tinder, og havde egentlig aftalt at mødes derhjemme, men det lykkedes ikke. Så slog jeg mit og min venindes telt op og opdagede, at min Tinder-fyr boede i campen lige bagved. Det er blevet til to vilde nætter i hans telt, et par blå mærker og rivemærker på ryggen. Jeg tror vi skal ses bagefter"

6. "Min veninde og jeg var på vej til Dua Lipa koncert med en lunken øl i hånden, da vi pludselig ser en fyr som går tur med sit kæledyr. En sort gris. Det var simpelthen så malplaceret, men skide sjovt på samme tid!" 

ANNONCE
Del

Seneste nyt