Magasinet M!

Pigerne fortæller: "Sådan forkælede vi vores mænd på Bøf og Blowjob-dag"

Den internationale Bøf og Blowjob-dag lakker mod enden. Men hvordan har pigerne forkælet deres mand på denne hellige mærkedag? Her kan du se, hvordan pigerne "fejrede" dagen sidste år.Pigerne fortæller: "Sådan forkælede vi vores mænd på Bøf og Blowjob-dag"

Huskede I at forkæle jeres mand ekstra i forbindelse med Bøf og Blowjob-dag?

- Anonym

Vi ved da udmærket godt, at du sikkert synes, det giver sig selv, hvordan folk har fejret den internationale Bøf og Blowjob-dag - og vi er med dig! Problematikken opstår, når vi skal have begge køn til at opfatte et budskab på samme måde.

Alle og enhver ved, at mænd og kvinder snakker to forskellige sprog. Det lyder kompliceret, men det er egentlig ret simpelt. Når en mand siger noget, så er det i 99% af alle tilfælde også det, han mener. Med kvinder er det lige omvendt. Det, de siger, er meget sjældent det samme som det, de faktisk mener. Vi kan i flæng nævne "Du gør bare det, du har lyst til"-eksemplet. Hvis en kvinde nogensinde siger det til dig, så skal du absolut under ingen omstændigheder overhovedet gøre det, du har lyst til.

Og netop af denne årsag synes vi, det er interessant at vide, hvordan pigerne har fejret den hellige dag, for det er langt fra sikkert, at de har opfanget, at den skal fejres i den bogstaveligste forstand. 

Klik her, og læs, hvordan de dejlige piger fejrede årets vigtigste mærkedag sidste år.

Har du et spørgsmål, som du brænder inde med? Så kan du selv fyre det afsted i pigernes retning, hvis du går ind på hvadsynes.mmm.dk, hvor du selvfølgelig også kan hjælpe pigerne med svar på deres spørgsmål. 

ANNONCE
Del

Seneste nyt