Magasinet M!

Pigerne fortæller: Sådan her får vi bedst en orgasme

Hvis du er bedre i sengen, end Messi er til fodbold, skal vi ikke spilde din tid. Hvis ikke, så er der lidt fifs at hente her.

Pigerne fortæller: Sådan her får vi bedst en orgasme

Selvom ligestillingen mellem mænd og kvinder heldigvis bliver tættere og tættere, er der stadig et punkt, hvor kvinderne må kigge langt. Nemlig hyppigheden af orgasme under sex. Kun 30 procent af kvinderne får orgasme ved samleje, mens mændene stryger til tops med hele 74%.

"How to make me come" er en blog, hvor du finder 83 indlæg skrevet af kvinder, som omhandler deres seksuelle oplevelser med mænd. Ifølge Huffington Post findes der ikke en bedre måde at lære hemmeligheden bag de kvindelige orgasmer. Vi kan vist kun give dem ret!

Bloggen starter ud med:

- Vi vil gerne starte en dialog, hvor vi forklarer, hvordan kvinder opnår seksuel tilfredsstillelse; en ting, der ofte er ignoreret, nedprioriteret eller misforstået.

Hvis du virkelig har lyst til at 'scrolle' igennem, kan vi varmt anbefale nummer 69. Det virker som en simpel opskrift, der klart er værd at følge. Men nu vi er igang, så lad os da lige liste de vigtigste punkter.

Du skal være tålmodig og give hende din opmærksomhed

Ja, vi ved godt, det allerede lyder svært, men vil du have noget af det sjove retur, råder vi dig til at forsøge alligevel. At give hende en orgasme kan tage mellem alt fra to til 45 minutter. Tålmodighed er nøglen til kvinders orgasme.

Du skal være forsigtig

Vi er godt klar over, at du ikke lige lærte det hele under seksualundervisningen i folkeren, men det her er klart et overset emne. Der findes 8000 forskellige nerver i klitoris, hvilket betyder, du ikke bare kan dykke ind i kvinden med 300 i timen. Start du bare stille ud. Hun skal nok sige til, hvis der skal tempo på.

En kvinde skriver:

- Når du går ned på mig, så start ud med bare at kysse min fisse. Kast en masse søde kys udover det hele. Derefter kan du fokusere på klitoris. Men vær forsigtig. Jeg gentager: Vær forsigtig.

Du skal lade hende vide, hvor meget du har lyst til hende, men også drille hende

Den her er meget tæt på at være ultimativt den sværeste. Du skal både kunne styre hendes, men også din egen lyst. 

En kvinde skriver:

- Lad mig vide, hvor meget du vil mig. Men gør ikke noget. Fortæl mig det, men lad være med at røre mig. Jeg skal komme til dig. Og jeg vil komme til dig, hvis jeg vil det nok. Jeg skal føle mig draget af dig. Fortæl mig det via frække beskeder. Hvisk det til mig i øret. Fortæl mig det med dine øjne. Hvis du fortæller mig det og lader være med at gøre noget, flår jeg højst sandsynligt tøjet af dig næste gang.

ANNONCE
Del

Seneste nyt