Magasinet M!

Pigerne har talt: Det er det mest usexede ved mænd

Vi har spurgt - og 2.180 kvinder har svaret. Se om du er usexet her:

På Woman.dk har pigerne en helt klar holding til, hvad der er usexet ved en mand. Næsten 2.200 kvinder har således deltaget i undersøgelsen. Her er, hvad de synes er mest frastødende ved en mand:

Dovenskab - 66%

Dårlig personlig hygiejne - 95%

Overdreven forfængelighed - 57%

Flirteri med andre kvinder - 52%

For meget træningssnak - 26%

Når mænd SKAL understrege, at de altså ikke søger en kæreste - 29%

Bøvser og prutter - 42%

Når mænd bor ulækkert og beskidt - 80% 

ANNONCE

Når mænd springer forspillet over og bare vil stikke den ind - 47%

Går i 10 år gamle boxershorts - 52%

Går i for store boxershorts - 40%

Gerne vil knalde, når de er meget fulde - 13%

Nærighed - 53%

Lange negle - 83%

Mange skønhedsprodukter på badeværelset - 14%

Smykker (især fingerringe) - 48%

Dårlig økonomi - 40%

Mænd der vil splitte regningen på den første kop kaffe - 43%

Mænd der snakker om deres ekskærester - 47%

Mangel på fritidsinteresser - 31%

Selvglade mænd - 31%

Manglende ambitioner - 54%

Ubeslutsomhed - 44%

Mænd med dårlig tøjstil - 48%

Nøgen-selfier - 49%

Makeup til mænd - 78%

Mænd i utroligt nedringede t-shirts - 67%

Det skrev pigerne på Woman: 

- Uden at lyde alt for overfladisk - mænd der vil splitte regningen på den første kop kaffe. Jeg skal nok give den næste, slap nu af..

- Mænd, der snakker om deres ekskærester og hvor deprimerede, de blev over breakuppet, på første date - yes, it happened. 

- Overdrevne trænings- og sundhedsfreaks. Det kan godt være, at din krop er sexet, men det er din personlighed ikke.

- Beskidte hjem. Lidt rod og støv gør ikke noget, men hvis din hovedpude lugter af gammel sur sved, så skal jeg ikke sove i din seng. 

- Mangel på fritidsinteresser. En mand der sidder hjemme foran skærmen altid er bare ikke særlig sexet. Spontanitet er til gengæld turn on. 

- Lidt i samme kategori. Typen, der kun hænger ud med "de rigtige mennesker" og kun går i byen på "de vildeste clubs" - hver torsdag, fredag og lørdag. Indse nu bare, at du er en ensom mand med falske venner og et alkoholproblem. Det er ikke sexet. 

ANNONCE

- Dovenskab. Især i forhold til hygiejne. Mænd, der kun gider barbere sig en gang om ugen. Det er ikke henkastet sexet! Eller endnu værre - hvis de springer badet eller tandbørstningen over. Ew!

- Overdreven forfængelighed. Jeg kan godt se, det bliver vanskeligt nu, men den modsatte grøft er heller ikke god. Det bliver altså aldrig sexet, hvis mænd tæller kalorier, tager sol og fotograferer dem selv, mens de kærtegner deres nøgne - sikkert meget veltrænede - bryst. 

- Flirteri. Det er fint nok, du kalder alle dine veninder for søde og har et øje på alle kvinder i restauranten, men det betyder, at du aldrig kommer til at se mig nøgen. 

- For meget træningssnak. Det er flot, at du kan bænke 250 kilo (se, jeg er allerede holdt op med at høre efter), men det får mig ikke til at synes, du er sexet, jeg kommer mere til at tænke på, om du ikke har andet, du går op i?

- Kærestepanik. Det er fint, du ikke er på udkig efter den eneste ene, men det er flabet, at du antager, at jeg er, og at jeg automatisk overvejer dig som et emne, fordi jeg er kvinde? Det er både en anelse fornærmende og usexet, når mænd har et behov for konstant at understrege, at de ikke er interesserede i at binde sig.

ANNONCE

- Bøvser, prutter, smasken og så videre. Det er dejligt, du er afslappet i mit selskab, men jeg tænder ikke på det. 

- Stærke politiske holdninger, der er baseret på følelser frem for argumenter. Det kan være sjovt at have en diskussion og være uenige, men det jeg kan forestille mig, at jeg tænder mest af på af alt, er et eller andet sort/hvid argument om, at alle indvandrere skal sendes med den første båd hjem til det land, de kom fra. 

- Dårlig hygiejne. Og her taler jeg altså både personlig hygiejne OG hjemlig hygiejne. Hvis jeg besøger en mand, og hans hjem er fyldt med nullermænd, beskidt sengetøj, potter og pander fra gårsdagens opvask og den slags, har jeg IKKE lyst til, at han lægger sine hænder på mig. Nogensinde!

- Tror, at poking (du ved, hvad jeg mener) tæller som forspil. Åååh, tre sekunders fysisk kontakt mellem din päkkert og min lænd, ja så skal jeg da lige love for, at jeg er fuldstændig ustyrlig af begær!

- Insisterer på at gemme et par 10 år gamle boksershorts, der er ved at falde fra hinanden af slid og er blevet vasket så mange gange, at farven ikke længere har et officielt navn. De er bare så behagelige, siger du? Det er en voksensparkedragt også, men sådan ser du ikke mig i, vel?

- Kæphøje mænd. Jeg tror ikke der findes noget mere usexet, end en mand, der er lidt for selvglad. 

ANNONCE

- Holder på, at vi kun skal have sunde snacks som vindruer, mandler og vitaminvand i slikskabet. Hvornår blev du til en 32-årig yogadyrkende kvinde på evighedskur? Skal jeg også sætte Celine Dion på anlægget?

- Ikke kan finde ud af at betjene en vasketøjskurv (tip: åbn låget. Put snavsetøj i. Luk låget), og derfor lægger alting ovenpå, til bunken er så stor, at låget til kurven rent faktisk ikke kan åbnes længere.

- Efterlader skægstubbe i hele håndvasken, fordi du havde så travlt med at komme ud af døren, at der ganske enkelt ikke var tid til at skylle dem væk. Det tager jo flere sekunder!

- Gerne vil knalde, når I er (meget) fulde. Det tager simpelthen for lang tid, når I har drukket, og i øvrigt lugter du af Jägermeister og fadøl ud af munden. Det bliver et stort nej tak herfra.

- Hjælpeløshed: Jeg har det supersvært, når en fyr skal have min hjælp og tages i hånden hele tiden. Jeg er jo for pokker kæresten og ikke moderen!

- Dårlig økonomi: Det er ikke sexet. Vi skal jo på et tidspunkt ud og investere sammen - så er det meget fedt, at vi ikke skal have banket hans forbrugslån på mere end 100.000 af inden!

- Mænd uden ambitioner i livet. Du behøver ikke drømme om at få en chefstilling hos Maersk, men bare hav en drøm om et eller andet! 

ANNONCE

- Mænd, der brokker sig over, at de ikke har nogen penge. Selvfølgelig er det okay, at du er flad engang i mellem, men vi skal ikke snakke om det. 

- Ubeslutsomhed og tilbageholdenhed. Kan du ikke tage beslutninger i dagligdagen, kan du nok heller ikke i sengen. 

- Dårlig stil. En mand, der ikke kan finde ud af at klæde sig pænt på, må være det absolut største turn off. 

- Bukser, der er for korte ved et uheld.

- Klamme lejligheder. Hvis jeg ikke engang tør røre ved dørhåndtagene af frygt for at få Ebola, har jeg bestemt heller ikke lyst til at røre ved dig.

- Kæledyr, som ikke er hunde.

- Barberstubbe?på brystet!

- Nøgenselfier. Især dem taget i dårlig belysning og med et kikset koncentreret blik på dit ansigt. Det vil sige dem alle.

- Mænd i utroligt nedringede t-shirts! Horror! Nej, jeg vil ikke se dit bryst - uanset hvor lækkert du selv synes, det er..... 

Og så de sjove WTF'er fra Woman læsernes besvarelser:

"Klør sig i røven og snuser til fingrene".

"En stor bagdel".

"Dem der tror, de har verdens største pik og skal vise den hele tiden og stikke den op i hovedet på én. Nej den er stadig ikke særlig pæn. "

"Mænd der sætter kasketten oven på hovedet og har tennissokkerne udenpå bukserne."

"Mænd der ser meget porno".

"Mænd der sidder ned og tisser".

"Intet kørekort".

"Mænd med grimme tæer".

Stil dit eget spørgsmål til kvinderne eller få svar på endnu flere spørgsmål her.

ANNONCE
Del

Seneste nyt