Magasinet M!

Pigerne leger

Men nu er det på tide at tage kampen op!Pigerne leger
Vi kender det alle sammen. Vi står i byen med vores Long Island Istea, og der står hun. Høj, lyshåret og med blå øjne, der funkler og siger: "Jeg vil have dig" - Og du ved det, du vil også have hende. Lige nu og her, med hjem, på køkkenbordet, i stuen og sidst men ikke mindst i brusebadet om morgenen.

Du flirter tilbage, men opdager pludselig til din skræk, at din bedste buddy gør nøjagtig det samme - med samme pige!? What the fuck sker der, er alt din hjerne kan tænke, og efter en tår af din Long Island Istea, bliver du enig med dig selv om, at han bare tror, han spiller smart. Det er jo dig hun vil have! Du pointerer derfor situationen for ham, hvorefter I finder ud af, at hun leger med jer begge to! Bitch-ass-punk-nigger-bitch wannabe popstar råber du efter hende, men lige meget hjælper det, du er solgt og hun har købt dig.

Hvad fanden er der at gøre ved det?

Vi satte os en dag ned her på redaktionen, og grublede over, hvad vi kan gøre for at stoppe disse bitch-ass-punk-nigger-bitch wannabe popstars - og er kommet med den perfekte plan.

1. Gå ned i banken og hæv hele din S.U. - Få den udbetalt i 100 kr. sedler og køb en seddelclips

2. Tag dit mest smartass tøj på, en sort habit hjælper meget på tingene og spray dig med din dyreste parfume. Hvis dette er Axe, så lad helt være med at bruge nogen ting.

3. I byen, sørger du for at stille dig så tæt på de piger, som kører bitch-ass-punk-nigger-bitch wannabe popstars stilen - og hiver dit lille pengeclips op, hver gang du skal købe noget. Det kommer til at koste lidt i drikkepenge, og smid mindst en tier pr. gang du køber noget. Drik Bacardi Breezer, de er lidt dyre men pigerne elsker dem. Du skal alligevel ikke være alt for fuld denne her aften...

4. Når hun kigger på dig, smil venligt tilbage, men lad være med at kigge for lang tid ad gangen.

5. Hun vil gerne i kontakt med dig, men her er det vigtigt at huske, hun kun er i byen for at lege. Pas på for hun går efter dine penge. KØB ALDRIG NOGET AT DRIKKE TIL HENDE, men lad hende gerne smage din breezer, og sig at I praktisk taget har kysset nu så, hvorfor ikke fortsætte det (sig det med et smil på læben).

6. Det er nu du skal beslutte, om du vil skide hende et langt stykke og give hende, hvad hun fortjener og hjælpe resten af landet, ved at stoppe hende fra at lege med os fyre. Eller om du vil gå i hendes fælde, ofre hele din S.U. og have dårlig samvittighed resten af året!?

Vi prøvede ovenstående guide en aften i byen, og fandt frem til, at det faktisk er en ret god scoreplan. Problemet er blot, at den tiltrækker de forkerte piger, som ikke vil have noget at gøre med din gamle opvask fra år 2001 eller resten af din garderobe, for den sags skyld. Hun kan være et ok one night stand, men så holder den altså heller ikke til mere. Er du ude at lede efter "the one true love " handler det om at være dig selv - Det fedeste ved denne plan er, at du har mulighed for at afvise nogle af den slags tøser, som gang på gang har grinet af dig, når du på kejtede måder har forsøgt at komme i kontakt - for husk - alle piger har en pris, det handler bare om, at finde den...

Connery.dk siger prøv det, penge hjælper og, ser du ud til at have, har du også damerne under dine vinger... (Vel at mærke de forkerte damer, men de er nu meget søde... er det ikke rigtigt Kate Hall)
ANNONCE
Del

Seneste nyt