Magasinet M!

Pigerne om deres fetich-sex

Woman.dk har undersøgt deres læseres sexfantasier og feticher, og det er ikke kedeligt. Se, hvad de siger her:

42 procent af kvinderne tænder på noget, som er for mærkeligt til at fortælle nogen om

"At jeg er i er 24/7 forhold men en, som jeg kalder min Herre. Det er der ingen, som ved. De tror blot, vi er i et normalt parforhold."

Signe, 27 år

  

"Min kæreste er helt vild med mine tæer. Total fodfetich! Han fik mig så overtalt til at han måtte slikke/sutte på dem. Nu kommer det så.... Jeg kunne lide det!!!!"

 Charlotte, 30 år

"Det er lidt pinligt at skulle fortælle sine veninder, at tanken om at blive voldtaget (selvfølgelig af min partner) er noget,der tænder mig - ikke at han skal påføre mig skade, men bare at han bestemmer fuldstændig, hvad der sker og hvornår."

Anne, 23 år

PIGERNE FORTÆLLER: DET TÆNDER VI PÅ 

ANNONCE

72 procent af Womans læsere har prøvet at få eller give smæk

"Jeg er ret vild med at blive smækket med et læderbælte på min røv og min ryg til, jeg bliver helt rød. Og jeg er også vild med at få små lussinger i ansigtet."

Camilla, 28 år

"Jeg syntes, det er frækt at få et blidt smæk, men stadig hårdt nok til at vide at det er ham, der bestemmer"

Kirstine, 30 år

"Min kæreste plejer at give mig smæk, mens jeg har håndjern på. Det er noget af det frækkeste, og det gør mig vildt ophidset. Tanken om, at han gør det uden, at jeg kan gøre modstand, er også møg fræk

Signe 22, år

ANNONCE

65 procent af pigerne har haft sex med håndjern

"Min kæreste og jeg har snakket om, det kunne være fedt og sexet at prøve med håndjern, men vi tager det lige lidt langsomt først. Så startede med bind for øjnene, og så vi har prøvet med et tørklæde om hænderne - det var frækt."

Sisse, 24 år

"Jeg har haft sex med håndjern, smæk og ikke mindst "bank" flere gange. Det er så frækt, at ens partner 100 procent har magten over en. Derudover har et par smæk aldrig gjort noget ondt. Jeg er ikke en voldelig type overhovedet, men det at få en på hovedet eller i røven sætter bare det hele igang for mig! Når man er så tændt, føler jeg ingen smerte, blot liderlighed."

Betina, 29 år

"Sex med håndjern eller bundet fast med tørklæder elsker jeg. Jeg synes, at det er virkelig frækt at være så magtesløs, hvis altså fyren ved, hvad han skal gøre ved en. Personligt tænder jeg utrolig meget på at få smæk bagi under sex. For nylig prøvede jeg en fyr, som "slog" - altså blidt, på mine bryster og det var faktisk også utrolig tændende, specielt fordi han havde pirret mine brystvorter ret hårdt inden. Jeg har aldrig selv prøvet at give smæk til en fyr - ved heller ikke, om jeg kunne tænke mig det.

Bibi, 25 år

ANNONCE
Del

Seneste nyt