Magasinet M!

Pigerne siger: Sådan scorer du os til julefrokosten

Vi har spurgt en lang række kvinder, hvordan du scorer til julefrokosten. Her er de bedste do's and don't's.Julefrokosterne er lige rundt om hjørnet. Det kan betyde masser af sex på chefens kontor eller i kopirummet. Men vejen dertil er ikke helt så nem, hvis du drikker dig fra sans og samling. Vi har derfor spurgt et kønt pigepanel, hvordan vi bedst scorer til julefrokosten. Herunder får du de allerbedste do's og endnu vigtigere, don't's.

ANNONCE

- Drik pigen i godt humør - men hold lidt igen med snapsen. Det er aldrig fedt at ende med bræk på tøjet og sende pigen hjem i taxa, inden målet er nået.

- Giv ALDRIG drinks. Vi vil ikke købes. Og pas på med at tage imod fra pigen, for så tror hun, I er venner, hvilket du jo ikke er interesseret i.

 - Lad være med at fortælle den lækre pige, hun er lækker. Det har hun hørt fra alle de andre snapsstive fyre den aften. Sig noget hun nyt, ros hende for andre ting end hendes udseende. 

ANNONCE

- Flirt, spørg om hun vil danse, eller tag en drink og en snak med hende. Kan være at hun bider på krogen.

- Kig pigen, du vil score, i øjnene, når du snakker med hende. Det viser, at du er selvsikker.

- Langt de fleste piger foretrækker, at du kommer hen til hende, FØR du bliver tæskestiv. Det er rart at snakke med en person, når alt er lidt mere stille, og folk ikke er helt oppe og ringe med klokkerne.

ANNONCE

- Skænk altid op for sin borddame

- Komplimentér hendes kjole, (men ikke sko, så bliver det gay og ikke på et niveau, hvor du kender mærket)

- Få hende til at grine. Man skal selvfølgelig fornemme, hvad hun kan tåle, men det gør ikke noget, hvis du behandler hende lidt, som om hun var en af gutterne, for det er tit i den sammenhæng, du er sjovest. Fyr nogle af de upassende vittigheder af, det er en julefrokost - men for guds skyld ikke OM hende. MED altid MED!

- Man må gerne være galant. Spørge om hun har det, hun skal bruge. Tilbyde hende jakken, hvis hun fryser. Tænde hendes cigaret.

ANNONCE

- Vil man have fat i en pågældende dame, skal man holde fokus. Se på hende, lyt til hende og lad for h.... være med at styrte rundt i pendulfart mellem 11 kvinder i lokalet, som du kalder for Ida, fordi det var det eneste navn, du huskede.

- Man må gerne lægge en hånd på armen eller stryge hår væk fra panden og om bag øret, hvis hun virker interesseret. Men man må IKKE klemme numse eller bryster og SLET ikke mave- eller armfedt. 

ANNONCE

- Fotokopiering af kropsdele er et no go!

- At tage tøjet af og tegne på sig selv og hinanden er KUN sjovt, når drengene er alene sammen!

- Lad være med at falde i søvn, brække dig eller græde!

- Til gengæld må du meget gerne trøste, holde hår eller lægge et tæppe over os, hvis vi græder, brækker os eller falder i søvn. Og du må ALDRIG tale om det efterfølgende.

- Man må gerne starte drukspil - det er sjovt! Men lad være med at bestemme, at det er snaps, I skal drikke, hvis du gerne vil have damen til at holde sig vågen efter otte! 

- Man må gerne danse, men det skal være på måden, hvor man smiler og griner til hende. Ikke med helt koncentreret ansigt, mens man forsøger at huske trinene til Gangnam Style. 

ANNONCE

- Et helt konkret tip: En af de bordherrer jeg husker bedst, var en ældre amerikansk advokat, jeg havde til bords til en fin middag. For det første var han rasende charmerende, og for det andet forstod han kunsten at opvarte og holde fokus på sin borddame og ikke andre. En gentleman. I begyndelsen af middagen gav han mig en lille matematisk gåde, som han tegnede på sin serviet. Han hjalp mig med at løse den, og så var isen ligesom brudt. Selv om han var plus 60 havde han min opmærksomhed hele aftenen, fordi han gjorde en indsats for at underholde, fordi han så det som sin pligt som bordherre. Det kunne mange mænd godt lære noget af!

ANNONCE

 Og de absolutte no-go's fra pigerne

Ifølge pigerne, skal du undgå følgende, hvis du vil hive julefrokost-scoringen hjem:

- Hold igen med julemandskostumet. Det er lidt kliche at dukke op med skæg og nissehue - et sødt juleslips der kan spille junglebells, er mere en rigeligt.

Klik videre for at se flere gode råd

ANNONCE

- Du skal IKKE stille dig op på stolen og råbe fisse. Drengerøve er meget sjove at kigge på, men det er mændene, der får noget på den dumme. 

- Hold igen med snapsen. Det er og bliver et totalt turn-off, hvis du ender med at sidde med brækånde og sove i sofaen.

- Selvsikkerhed er godt, men pas på du ikke bliver for arrogant og udstråler: JEG ER DEN BEDSTE, DEN FLOTTESTE OG KLART DEN FRÆKKESTE TYR!

- Stive fyre bliver tit FOR pågående. Det skræmmer pigerne væk.

- Du må gerne have gjort lidt ud af dig selv, være pæn i tøjet og helt klart RENLIG! Det er ikke sikkert, at det ender med et juleknald, hvis din pik stinker af sur ost og makrel. 

ANNONCE
Del

Seneste nyt

ANNONCE