Magasinet M!

Pigerne spørger: Kan vi blive kærester hvis jeg haft en trekant med ham og hans ven?

Hvis du har set overskriften, har du forstået, hvad det drejer sig om. Se svarene og kom med dit eget bud.Pigerne spørger: Kan vi blive kærester hvis jeg haft en trekant med ham og hans ven?

Hvis man har haft en trekant med en dreng og hans gode ven, er det så helt udelukket, at det kan blive til mere mellem ham og jeg? Jeg har skrevet og ses én gang alene med ham siden, hvor vi havde sex, og jeg synes han er virkelig dejlig. Vi snakker rigtigt godt sammen, og han hentyder ofte til, at han gerne vil ses igen. Jeg er bare bekymret for, at det ikke kan blive til mere, når jeg har haft en trekant med ham og hans kammerat... som desuden var mit første møde med ham.

- Kvinde, 19

Teenageårene er en tid, hvor der skal eksperimenteres. Både din tøjstil, dit hår, og din seksualitet kan blive udskiftet adskillige gange på et enkelt år, og indimellem, når man ser sig tilbage, fortyder man flere af eksperimenterne. Den pige, der har stillet spørgsmålet på HvadSynes, lyder som om, at hun har fortrudt sit seksuelle eksperiment. Og nu er op til jer at vurdere, om hun kan komme videre.

Har du selv et spørgsmål, du ikke har lyst til at stille din venner og veninder? Så kan du heldigvis gøre det anonymt på HvadSynes, og nu hvor du er derinde, kan du også hjælpe andre med deres problemer.  

ANNONCE
Del

Seneste nyt