Magasinet M!

Pigernes bekendelser: "Der gik ikke mere end fem minutter, før han trængte op i mig første gang"

Michala lod liderligheden ramme hende med høj fart, da hun en sen aften modtog et par pirrende mails. Her kan du læse den frække historie.Pigernes bekendelser: "Der gik ikke mere end fem minutter, før han trængte op i mig første gang"

En af de mest populære features i vores nu hedengangne magasin, var når pigerne krøb til korset og afslørede nogle af deres frækkeste sex-historier. Vi synes, nogle af dem fortjener et gensyn - og det her er en af dem:

Fræk og fremmed

Sidste onsdag havde jeg en ret grænseoverskridende oplevelse. 

Det var længe siden, jeg havde fået sex, og hele dagen havde jeg været ret liderlig. Så da jeg om aftenen loggede ind på scor.dk, var jeg helt klar på et par frække mails. Jeg endte med at maile frem og tilbage med en fyr, hvor indholdet bare blev frækkere og frækkere. 

Til sidst var jeg så liderlig, at jeg traf den sindssyge beslutning at invitere ham hjem. Med det samme. Han var totalt på, og fordi han også boede i København, kunne han være hos mig inden for tre kvarter.

40 minutter senere ringede han på, og uden at sige ét eneste ord til hinanden, gik vi i gang med at voldsnave ude i entréen. Hurtigt fik han krænget min top af og begyndte at slikke på mine bryster. Imens knappede jeg hans skjorte op og åbnede bukserne, så hans stive pik kunne komme frem. 

Jeg tror ikke, der gik mere end fem minutter, før han trængte op i mig første gang og tog mig bagfra, mens jeg stod foroverbøjet over en kommode. Vi nåede aldrig videre end entréen, men til gengæld bollede han mig både over, ved siden af og på kommoden!

Michala, København

ANNONCE
Del

Seneste nyt