Magasinet M!

Pigernes bekendelser: "Halvanden time efter havde jeg fået så meget englænder-pik"

Læs Sisses frække trekants-historie fra en sommerferie i Lloret De Mar.Pigernes bekendelser: "Halvanden time efter havde jeg fået så meget englænder-pik"

En af de mest populære features i vores nu hedengangne magasin var, når pigerne krøb til korset og afslørede nogle af deres frækkeste sex-historier. Vi synes, nogle af dem fortjener et gensyn - og det her er en af dem (bragt i M! nummer 108):

DEN FRÆKKE UDFORDRING

Mine veninder og jeg var en uge af sted til Lloret de Mar her i sidste måned, og for at sige det mildt så gik det virkelig vildt for sig! Den første aften spillede vi et sindssygt spil - om fire forskellige udfordringer. Vinderen skulle 'kun' kysse med en anden pige, inden ugen var omme. Toeren skulle derimod have sex med mindst tre forskellige fyre, treeren skulle have en trekant og sidst, men ikke mindst, skulle taberen have sex med minimum syv forskellige fyre! Den eller dem, som ikke gennemførte, skulle tage udfordringen op én gang til - bare derhjemme. Så alle var rimelig hooked på at komme i sving - for ingen af os havde lyst til at være så skandaløse derhjemme!

Nå, men allerede den første aften vi var ude, havde min veninde, som kom ind sidst, sit første offer på krogen. Jeg selv var treer og skulle altså passende finde enten et par eller to fyre, der var friske på en treer - og det sidste ville i hvert fald ikke blive noget problem! Men jeg tog den med ro de første par dage og morede mig bare over at se mine veninder få masser af jern! Den fjerde dag faldt jeg så i snak med to søde engelske fyre, og allerede efter en halv times tid og lidt flirt med den ene spurgte jeg, om de var friske på en trekant. Det var de selvfølgelig, og kort efter hev jeg dem begge med tilbage til hotellet. Da vi kom ind på værelset, lå min anden veninde der allerede med en fyr, men med et flabet grin sagde hun, at vi bare kunne vente ude på gangen - de var åbenbart alligevel ved at være færdige.

10 minutter senere var det vores tur, og halvanden time efter havde jeg fået så meget englænder-pik, at jeg vidste, at jeg dårligt ville kunne gå den næste dag!

Og med hensyn til de andre, ja, så var det ironisk nok vinderen med den nemmeste udfordring, som ikke nåede i mål. Først her i lørdags fik hun kysset en eller anden pige et sted i København...

Sisse, København

ANNONCE
Del

Seneste nyt