Magasinet M!

Pigernes bekendelser: "Han behøvede faktisk ikke andet end at se på mig, før end jeg også var klar"

Læs Miriams frække fortælling om en hed tur i et badeland.Pigernes bekendelser: "Han behøvede faktisk ikke andet end at se på mig, før end jeg også var klar"

En af de mest populære features i vores nu hedengangne magasin var, når pigerne krøb til korset og afslørede nogle af deres frækkeste sex-historier. Vi synes, nogle af dem fortjener et gensyn - og det her er en af dem (fra magasin nummer 115):

Fræk tur i badelandet

Min nye kæreste og hans familie inviterede mig for nylig i badeland på en forlænget weekend. Rigtig hyggeligt. Problemet var bare, at jeg blev rimelig tændt af at se på min kærestes lækre, våde krop hele tiden, og da vi på et tidspunkt sad i et boblebad, kunne jeg ikke dy mig for at liste hånden ned i hans badeshorts. Han freakede noget over det, eftersom hans mor og lillesøster sad lige over for os, men ikke mere end han snart blev hård i det lune vand. Så hviskede jeg, at han skulle stoppe mig inden han kom, og gik derefter i gang med at give ham et diskret handjob i ly af boblerne. Vi formåede begge at holde masken, og det lykkedes mig endda at snakke lidt med hans mor indimellem. Lidt mærkeligt, men også superfrækt!

En halv time senere ville vi forlade badelandet og gik ud mod badekabinerne, som var af den slags, man kan låse, inden man fortsætter ud i omklædningsrummene. Min kærestes søster hoppede ind i en, og lige som min kæreste var på vej ind i en tredje, hev jeg ham med ind i min kabine ved siden af hans søster. Her hev jeg hans shorts af og begyndte at sæbe ham ind - indtil han igen var hård. Nu er min kæreste en af de lækreste mænd, jeg har været sammen med, så han behøvede faktisk ikke andet end at se på mig, før end jeg også var klar! Med en finger over hans mund signalerede jeg, at han skulle være stille, og vendte mig om, så han kunne tage mig stående bagfra. Musestille knaldede vi under bruseren, og da hans søster på et tidspunkt bankede på væggen og råbte, om jeg havde noget balsam, skubbede jeg det ind til hendeunder skillevæggen. Både min kæreste og jeg var ved at dø af grin, og da vi en time senere satte os til middagsbordet sammen med resten af familien, kunne vi ikke lade være med at grine fjoget til hinanden over dagens bizarre, men ekstremt frække oplevelser!

Miriam, Korsør 

ANNONCE
Del

Seneste nyt

ANNONCE